Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ülken, sözlerinin arkasında

SPOR 09.09.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3339+ kez okundu.
 

Ülken, sözlerinin arkasında

AYTO Başkanı Hakan Ülken “Aydınspor’la işim olmaz diyen herkesin her şeyini sorgularım” dedi.

AYDIN- TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirtti. “Aydınspor ile işim olmaz” diyen herkesin, her şeyini sorgulayacağını belirten Ülken, “Programda gazeteci bir arkadaşın sorduğu soru üzerine vermiş olduğum cevabın arkasındayım. Aydınspor Aydın’ın ve tüm Aydınlıların takımıdır. Gecenin kör saatinde 200 TL’yi geçmeyecek bir konaklama bedeli için  ‘Aydınspor ile işim olmaz’ denmesini yakıştıramıyorum. Munzam aidat Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın kanunla düzenlenmiş tüm Türkiye’de standart bir uygulamasıdır. Van’da, Trabzon’da, Edirne’de nasıl uygulanıyorsa Aydın’da da aynısı uygulanıyor. Bu problemin seçimlere 20 gün kala çıkarılmasını manidar buluyorum. Mahkeme ret verdi, bir üst mahkeme ret verdi, son olarak temyizde yine ret çıkacak. Çünkü kanunla düzenlenmiş. Bizim yetki ve kararımız dahilinde bir uygulama değil. Seçim öncesi yaratılmaya çalışılan gergin ortamın içine çekilmeyeceğiz. Aylar önce başlatılan ve iki mahkeme tarafından ret kararı olmasına rağmen seçimlere 20 gün kala gündeme getiriliyorsa, vicdan diyorum” dedi.
AYTO Başkanı Hakan Ülken “Aydınspor’la işim olmaz diyen herkesin her şeyini sorgularım” dedi.

AYDIN- TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirtti.

“Aydınspor ile işim olmaz” diyen herkesin, her şeyini sorgulayacağını belirten Ülken, “Programda gazeteci bir arkadaşın sorduğu soru üzerine vermiş olduğum cevabın arkasındayım. Aydınspor Aydın’ın ve tüm Aydınlıların takımıdır. Gecenin kör saatinde 200 TL’yi geçmeyecek bir konaklama bedeli için  ‘Aydınspor ile işim olmaz’ denmesini yakıştıramıyorum. Munzam aidat Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın kanunla düzenlenmiş tüm Türkiye’de standart bir uygulamasıdır. Van’da, Trabzon’da, Edirne’de nasıl uygulanıyorsa Aydın’da da aynısı uygulanıyor. Bu problemin seçimlere 20 gün kala çıkarılmasını manidar buluyorum. Mahkeme ret verdi, bir üst mahkeme ret verdi, son olarak temyizde yine ret çıkacak. Çünkü kanunla düzenlenmiş. Bizim yetki ve kararımız dahilinde bir uygulama değil. Seçim öncesi yaratılmaya çalışılan gergin ortamın içine çekilmeyeceğiz. Aylar önce başlatılan ve iki mahkeme tarafından ret kararı olmasına rağmen seçimlere 20 gün kala gündeme getiriliyorsa, vicdan diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.