Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ulaşıma zam!

EKONOMİ 11.09.2017 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3240+ kez okundu.
 

Ulaşıma zam!

Aydın Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile şehiriçi özel halk otobüsü ve ilçe halk otobüsü yolcu ücretine yüzde 10 zam yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin, şoför esnafının zam talebini görüşmek üzere toplandığı ve zam kararını bu toplandığı aldığı öğrenildi. Mazot ve güvenlik başta olmak üzere şoför esnafının girdi maliyetindeki artışı dikkate alan UKOME üyelerinin, Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ile şehiriçi özel halk otobüsü ve ilçe halk otobüsleri yolcu taşımaücretlerine yüzde 10 zam yaptığı belirtildi. Yapılan yeni zamla Aydın merkezdeki özel halk otobüslerinde tam biniş 2 liradan 2 lira 25 kuruşa yükseldi. 1 lira 50 kuruş olan öğrenci yolcu ücreti de zamla birlikte 1 lira 75 kuruş olarak belirlendi. Şoför esnafından gelen talep üzerine yolcu taşıma ücretlerine zam yapıldığını dile getiren Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “Son dönemde mazot fiyatlarındaki artış ve güvenlik konusunda ortaya konulan uygulamalar neticesinde şoför esnafımızın girdi fiyatlarında artış yaşandı. Bu anlamda şoför esnafımızdan gelen talep sonucunda yolcu taşıma ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldı. Cüzi oranda yapılan bu zammı, halkımızın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum” dedi. Aydın’da yeni ücret tarifesinin uygulanmaya başlandığı öğrenildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile şehiriçi özel halk otobüsü ve ilçe halk otobüsü yolcu ücretine yüzde 10 zam yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin, şoför esnafının zam talebini görüşmek üzere toplandığı ve zam kararını bu toplandığı aldığı öğrenildi.

Mazot ve güvenlik başta olmak üzere şoför esnafının girdi maliyetindeki artışı dikkate alan UKOME üyelerinin, Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ile şehiriçi özel halk otobüsü ve ilçe halk otobüsleri yolcu taşımaücretlerine yüzde 10 zam yaptığı belirtildi. Yapılan yeni zamla Aydın merkezdeki özel halk otobüslerinde tam biniş 2 liradan 2 lira 25 kuruşa yükseldi. 1 lira 50 kuruş olan öğrenci yolcu ücreti de zamla birlikte 1 lira 75 kuruş olarak belirlendi.

Şoför esnafından gelen talep üzerine yolcu taşıma ücretlerine zam yapıldığını dile getiren Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “Son dönemde mazot fiyatlarındaki artış ve güvenlik konusunda ortaya konulan uygulamalar neticesinde şoför esnafımızın girdi fiyatlarında artış yaşandı. Bu anlamda şoför esnafımızdan gelen talep sonucunda yolcu taşıma ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldı. Cüzi oranda yapılan bu zammı, halkımızın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum” dedi.

Aydın’da yeni ücret tarifesinin uygulanmaya başlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.