Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uğur'lara tahliye!

ASAYİŞ 30.03.2017 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3095+ kez okundu.
 

Uğur'lara tahliye!

Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı kardeşler tahliye edildi.

AYDIN- FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Uğur Derin Dondurucu’nun sahipleri Takmaklı kardeşler serbest bırakıldı. 15 Temmuz Darbe girişimi ardından FETÖ/PDY örgütü ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Nazilli’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahipleri Ali Takmaklı ve Mehmet Takmaklı tahliye edildi. Takmaklı kardeşlerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı kardeşler tahliye edildi.

AYDIN- FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Uğur Derin Dondurucu’nun sahipleri Takmaklı kardeşler serbest bırakıldı.

15 Temmuz Darbe girişimi ardından FETÖ/PDY örgütü ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Nazilli’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahipleri Ali Takmaklı ve Mehmet Takmaklı tahliye edildi. Takmaklı kardeşlerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.