Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uğur Soğutma’da plaket gecesi

MAGAZİN 31.10.2016 - 12:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2396+ kez okundu.
 

Uğur Soğutma’da plaket gecesi

Uğur Soğutma A.Ş., Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) programı SAP’a hatasız geçişini 19 Ekim 2016 tarihinde Nysa Otel’de düzenlediği teşekkür yemeğinde anahtar kullanıcılara başarı belgesi ve plaketi verdi.

AYDIN- Ticari soğutucular pazarında 10 yıl içinde dünya markaları arasında yer almayı hedefleyen Uğur Soğutma A.Ş., bu hedefi doğrultusunda büyük bir adım olan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) programı SAP’a hatasız geçişini 19 Ekim 2016 tarihinde Nysa Otel’de düzenlediği teşekkür yemeğinde anahtar kullanıcılara başarı belgesi ve plaketi verdi. Uğur Soğutma, iş süreçlerini iyileştirmek, finansal ve operasyonel verilerini daha verimli yönetebilmek için bir yılı aşkın süredir danışman firma Detaysoft ile başlattığı SAP S/4 HANA 360 derece Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) dönüşüm projesini 1 Ekim 2016 itibariyle canlıya alınmasından sonra hatasız geçilmesini SAP temsilcileri, Detaysoft danışmanları, Uğur Soğutma A.Ş.’nin anahtar kullanıcıları ve Uğur Soğutma A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyesinin katılımı ile Nysa Otel’de teşekkür yemeği düzenlendi. Bir yılı aşkın çalışmaları ve başarılarından ötürü danışman şirket çalışanları ve anahtar kullanıcılara plaket ve teşekkür belgesi verildi. Teşekkür yemeğine aileleriyle katılan davetliler plaket ve başarı belgelerini SAP temsilcisi ve Uğur Soğutma Yönetim Kurulu Üyesi elinden aldı. Tören sonrası Uğur SAP proje sorumlusu yaptığı konuşmada, projemizde emeği geçen tüm çalışanlara, Detaysoft firmasına ve destek ekiplerine çıkardığı özverili iş için teşekkür ederek, bu kazanımların müşterilere, çalışanlara, tedarikçilere ve ülkemize hayırlı ve “uğurlu” olması dileklerinde bulundu.
Uğur Soğutma A.Ş., Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) programı SAP’a hatasız geçişini 19 Ekim 2016 tarihinde Nysa Otel’de düzenlediği teşekkür yemeğinde anahtar kullanıcılara başarı belgesi ve plaketi verdi.

AYDIN- Ticari soğutucular pazarında 10 yıl içinde dünya markaları arasında yer almayı hedefleyen Uğur Soğutma A.Ş., bu hedefi doğrultusunda büyük bir adım olan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) programı SAP’a hatasız geçişini 19 Ekim 2016 tarihinde Nysa Otel’de düzenlediği teşekkür yemeğinde anahtar kullanıcılara başarı belgesi ve plaketi verdi.

Uğur Soğutma, iş süreçlerini iyileştirmek, finansal ve operasyonel verilerini daha verimli yönetebilmek için bir yılı aşkın süredir danışman firma Detaysoft ile başlattığı SAP S/4 HANA 360 derece Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) dönüşüm projesini 1 Ekim 2016 itibariyle canlıya alınmasından sonra hatasız geçilmesini SAP temsilcileri, Detaysoft danışmanları, Uğur Soğutma A.Ş.’nin anahtar kullanıcıları ve Uğur Soğutma A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyesinin katılımı ile Nysa Otel’de teşekkür yemeği düzenlendi. Bir yılı aşkın çalışmaları ve başarılarından ötürü danışman şirket çalışanları ve anahtar kullanıcılara plaket ve teşekkür belgesi verildi. Teşekkür yemeğine aileleriyle katılan davetliler plaket ve başarı belgelerini SAP temsilcisi ve Uğur Soğutma Yönetim Kurulu Üyesi elinden aldı. Tören sonrası Uğur SAP proje sorumlusu yaptığı konuşmada, projemizde emeği geçen tüm çalışanlara, Detaysoft firmasına ve destek ekiplerine çıkardığı özverili iş için teşekkür ederek, bu kazanımların müşterilere, çalışanlara, tedarikçilere ve ülkemize hayırlı ve “uğurlu” olması dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.