Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uğur Soğutma, Antalyalılarla buluştu

GENEL 10.07.2019 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3542+ kez okundu.
 

Uğur Soğutma, Antalyalılarla buluştu

Türkiye’de soğutma sektörünün öncüsü olduğu belirtilen Uğur Soğutma’nın, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde etkinlik düzenlemeye devam ettiği, bu haftaki durağı ise Antalya olduğu bildirildi.

AYDIN - Alem FM’deki “Kafa Açan Uzman” programının ana sponsoru olan Uğur Soğutma ve Alem FM işbirliği ile MarkAntalya AVM’de gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz dondurma, soğuk içecekler ve sürpriz hediyeler dağıtıldı. MarkAntalya AVM önünde 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ‘Kafa Açan Uzman’ özel yayınıyla Antalyalılar keyifli anlar yaşarken, etkinlik alanında ücretsiz dağıtılan dondurma ve soğuk içeceklerle de sıcak Antalya havasında ferahladılar. Yine etkinlik alanında sergilenen Kurban Bayram’ına özel indirimle kampanya dahilinde olan Uğur derin dondurucular etkinlik alanında uzman kişiler tarafından sergilendi. Canlı yayına katılan iki Uğur Soğutma yetkili bayisi ve Uğur Soğutma bölge sorumlusuyla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Alem FM programcıları, Antalya sıcağı altında, Antalyalıların Uğur Soğutma’ya olan büyük ilgisinden ve markaya gösterilen enerjiden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Ayrıca Kurban Bayramı’na kadar devam edecek olan ‘Kurban Bayramı’na’ özel indirimlerin tüm Türkiye’de tüm Uğur yetkili bayilerinde ve ugur.com.tr adresinde olduğunu hatırlattılar. 11 aya varan taksit ve ücretsiz 7 yıl garanti fırsatı da Uğur’un kampanyaları arasında devam ediyor.
Türkiye’de soğutma sektörünün öncüsü olduğu belirtilen Uğur Soğutma’nın, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde etkinlik düzenlemeye devam ettiği, bu haftaki durağı ise Antalya olduğu bildirildi.

AYDIN - Alem FM’deki “Kafa Açan Uzman” programının ana sponsoru olan Uğur Soğutma ve Alem FM işbirliği ile MarkAntalya AVM’de gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz dondurma, soğuk içecekler ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.

MarkAntalya AVM önünde 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ‘Kafa Açan Uzman’ özel yayınıyla Antalyalılar keyifli anlar yaşarken, etkinlik alanında ücretsiz dağıtılan dondurma ve soğuk içeceklerle de sıcak Antalya havasında ferahladılar. Yine etkinlik alanında sergilenen Kurban Bayram’ına özel indirimle kampanya dahilinde olan Uğur derin dondurucular etkinlik alanında uzman kişiler tarafından sergilendi.

Canlı yayına katılan iki Uğur Soğutma yetkili bayisi ve Uğur Soğutma bölge sorumlusuyla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Alem FM programcıları, Antalya sıcağı altında, Antalyalıların Uğur Soğutma’ya olan büyük ilgisinden ve markaya gösterilen enerjiden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Ayrıca Kurban Bayramı’na kadar devam edecek olan ‘Kurban Bayramı’na’ özel indirimlerin tüm Türkiye’de tüm Uğur yetkili bayilerinde ve ugur.com.tr adresinde olduğunu hatırlattılar. 11 aya varan taksit ve ücretsiz 7 yıl garanti fırsatı da Uğur’un kampanyaları arasında devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.