Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uğur Dündar, Başkan Atay’ı ziyaret etti

GÜNCEL 06.04.2019 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4412+ kez okundu.
 

Uğur Dündar, Başkan Atay’ı ziyaret etti

Duayen Gazeteci Uğur Dündar, önceki dönem Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve önceki dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Duayen Gazeteci Uğur Dündar ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın 25. Dönem Milletvekilliği döneminde birlikte çalıştığı önceki dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve önceki dönem Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası, İzmir'de seçimi kazanan Belediye Başkanlarını ziyaret ettikten sonra, ilk durağı Efeler ilçesi oldu. Yakın arkadaş oldukları bilinen Dündar, İrgil, Basmacı ve Atay birlikte yemek yediler. Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Efeler Halkına kendimizi anlatmak için Efeler’i mahalle mahalle gezdik, çok çalıştık. Projelerimizi halkımıza anlattık. Halkımız emeğimizin karşılığını 31 Mart'ta sandıkta verdi. Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Telefonla arayarak ve makamımıza gelerek bizi tebrik eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Tabii ki en büyük teşekkürü bize güvenerek Efeler'i bize emanet eden Efeler Halkına ediyorum” dedi.
Duayen Gazeteci Uğur Dündar, önceki dönem Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve önceki dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Duayen Gazeteci Uğur Dündar ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın 25. Dönem Milletvekilliği döneminde birlikte çalıştığı önceki dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve önceki dönem Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası, İzmir'de seçimi kazanan Belediye Başkanlarını ziyaret ettikten sonra, ilk durağı Efeler ilçesi oldu.

Yakın arkadaş oldukları bilinen Dündar, İrgil, Basmacı ve Atay birlikte yemek yediler.

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Efeler Halkına kendimizi anlatmak için Efeler’i mahalle mahalle gezdik, çok çalıştık. Projelerimizi halkımıza anlattık. Halkımız emeğimizin karşılığını 31 Mart'ta sandıkta verdi. Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Telefonla arayarak ve makamımıza gelerek bizi tebrik eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Tabii ki en büyük teşekkürü bize güvenerek Efeler'i bize emanet eden Efeler Halkına ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.