Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uçar: Kalite ve güvenin adresi Uçarlar Kasap!

GENEL 10.12.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5753+ kez okundu.
 

Uçar: Kalite ve güvenin adresi Uçarlar Kasap!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ümit, Ferhat ve Şirin Uçar kardeşler, ayrıca amca çocuğu Emre Uçar Efeler Mahallesinde Işıklı Bulvarı’nda kasap dükkanı açtı.

AYDIN- Işıklı Bulvarı’nda açılan kasap dükkanı kalabalık bir davetlinin katılımıyla düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete başladı. Açılışa, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Paşa Et Entegre Tesisleri sahibi Cihan Can ve çok sayıda davetli katıldı. “ET VE ET ÜRÜNLERİMİZ BU BÖLGENİN” Açılışın ardından konuşan Ümit Uçar, şunları söyledi:  “Biz 7 yıl önce yola Cihan Can ile birlikte çıktık. Önce sucuk olarak başladık. Sonrasında Cihan Bey de işlerini büyütünce bizlerde aynı doğrultuda işlerimizi büyüttük. Efecan Sucukları'nın ana bayiliğini yapmaya başladık. Sonrasında Efecan Sucukları'nın işletmesini bünyemize aldık. Yaklaşık 2 yıldır imalathanesi bize aittir. Yine işletme kısmı bize ait olan Paşa Kasap var. Burayı işletmeye başladıktan sonra çevremizden çok güzel teklifler aldık. Bir kasap açın, kaliteli eti sizlerden yiyelim diye. Yaklaşık 2,5 ay önce mekanımızı satın aldık. Önceliğimiz; sağlık, hijyenik ve kalitedir. Etlerimiz kendi işletmemizde kesiliyor. Paşa Et Entegre Tesisleri'nde kesilip buraya getiriliyor. Şirin Uçar 12 yıldır bu işle uğraşıyor, eti ve et ürünlerini çok iyi biliyor.” Şirin Uçar ise, önceliklerinin ‘Kalite, Güven ve Güleryüz’ olduğunu vurgulayarak, “Biz fiyata bakmıyoruz. Önceliğimiz kalitedir. Bir seferlik gıda satışından yana değiliz. Biz müşterimizin sürekliliğini istiyoruz. Müşterinin memnuniyeti para ile değil kalite ve hijyen ile ölçülebilir” dedi. Dualar eşliğinde ve davetliler dağıtılan ızgarada pişen sucuklarla yapılan açılışın ardından, vatandaşlar açılışa özel indirimlerden faydalanarak bol bol alışveriş yaptı.
Aydın'ın Efeler ilçesinde Ümit, Ferhat ve Şirin Uçar kardeşler, ayrıca amca çocuğu Emre Uçar Efeler Mahallesinde Işıklı Bulvarı’nda kasap dükkanı açtı.

AYDIN- Işıklı Bulvarı’nda açılan kasap dükkanı kalabalık bir davetlinin katılımıyla düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete başladı.

Açılışa, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Paşa Et Entegre Tesisleri sahibi Cihan Can ve çok sayıda davetli katıldı.

“ET VE ET ÜRÜNLERİMİZ BU BÖLGENİN”

Açılışın ardından konuşan Ümit Uçar, şunları söyledi:

 “Biz 7 yıl önce yola Cihan Can ile birlikte çıktık. Önce sucuk olarak başladık. Sonrasında Cihan Bey de işlerini büyütünce bizlerde aynı doğrultuda işlerimizi büyüttük. Efecan Sucukları'nın ana bayiliğini yapmaya başladık. Sonrasında Efecan Sucukları'nın işletmesini bünyemize aldık. Yaklaşık 2 yıldır imalathanesi bize aittir.

Yine işletme kısmı bize ait olan Paşa Kasap var. Burayı işletmeye başladıktan sonra çevremizden çok güzel teklifler aldık. Bir kasap açın, kaliteli eti sizlerden yiyelim diye. Yaklaşık 2,5 ay önce mekanımızı satın aldık. Önceliğimiz; sağlık, hijyenik ve kalitedir. Etlerimiz kendi işletmemizde kesiliyor. Paşa Et Entegre Tesisleri'nde kesilip buraya getiriliyor. Şirin Uçar 12 yıldır bu işle uğraşıyor, eti ve et ürünlerini çok iyi biliyor.”

Şirin Uçar ise, önceliklerinin ‘Kalite, Güven ve Güleryüz’ olduğunu vurgulayarak, “Biz fiyata bakmıyoruz. Önceliğimiz kalitedir. Bir seferlik gıda satışından yana değiliz. Biz müşterimizin sürekliliğini istiyoruz. Müşterinin memnuniyeti para ile değil kalite ve hijyen ile ölçülebilir” dedi.

Dualar eşliğinde ve davetliler dağıtılan ızgarada pişen sucuklarla yapılan açılışın ardından, vatandaşlar açılışa özel indirimlerden faydalanarak bol bol alışveriş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.