Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uçak, Balkan şampiyonu oldu

SPOR 14.11.2017 - 08:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2217+ kez okundu.
 

Uçak, Balkan şampiyonu oldu

Taekwondo şampiyonasından Aydın’a iki madalya

AYDIN- 19. Balkan Taekwondo Şampiyonasın da Türkiye'yi temsil eden Aydınlı sporcular Nurullah Can Uçak Balkan şampiyonu olurken, İsmail Koruk ise Balkan ikincisi oldu. Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19.Balkan Taekwondo şampiyonasında Türkiye 46’sı altın, toplamda 127 madalya ile takım halinde şampiyon olurken, yarışmada Aydınlı sporcular bir birincilik, bir ikincilik elde etti. Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından organize edilen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu ev sahipliğinde Edirne’de Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 8 ülkeden 485 sporcu katıldı. Türkiye, 46’sı altın, 21’i gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 127 madalya ile ilk sırayı aldı. Sırbistan’ın 2’nci sırayı aldığı şampiyonada 3’ncülüğü Bosna Hersek elde etti. Türkiye, müsabaka dalında 33 altın, 17 gümüş ve 60 bronz madalya kazandı. Türk sporcular, poomsae kategorisinde ise 13 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Milli takım adına yarışan Aydınlı sporculardan büyük erkeklerde Nurullah Can Uçak, Poomse Taekwondo da Balkan Şampiyonu oldu. Genç erkekler +78 Kg müsabaka da İsmail Koruk Balkan 2’inciliğini elde etti.
Taekwondo şampiyonasından Aydın’a iki madalya

AYDIN- 19. Balkan Taekwondo Şampiyonasın da Türkiye'yi temsil eden Aydınlı sporcular Nurullah Can Uçak Balkan şampiyonu olurken, İsmail Koruk ise Balkan ikincisi oldu.

Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19.Balkan Taekwondo şampiyonasında Türkiye 46’sı altın, toplamda 127 madalya ile takım halinde şampiyon olurken, yarışmada Aydınlı sporcular bir birincilik, bir ikincilik elde etti.

Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından organize edilen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu ev sahipliğinde Edirne’de Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 8 ülkeden 485 sporcu katıldı. Türkiye, 46’sı altın, 21’i gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 127 madalya ile ilk sırayı aldı. Sırbistan’ın 2’nci sırayı aldığı şampiyonada 3’ncülüğü Bosna Hersek elde etti.

Türkiye, müsabaka dalında 33 altın, 17 gümüş ve 60 bronz madalya kazandı. Türk sporcular, poomsae kategorisinde ise 13 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Milli takım adına yarışan Aydınlı sporculardan büyük erkeklerde Nurullah Can Uçak, Poomse Taekwondo da Balkan Şampiyonu oldu. Genç erkekler +78 Kg müsabaka da İsmail Koruk Balkan 2’inciliğini elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.