Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üç partiye karşı çok sert bildiri

MAGAZİN 01.06.2015 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3366+ kez okundu.
 

Üç partiye karşı çok sert bildiri

7 Haziran seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'tan gelen popilist söylemler ve yerine getirilmesi neredeyse imkansız olan seçim vaatleri üzerine Sivil Dayanışma Platformu bir bildiri yayınladı.

Türkiye hafta sonu gerçekleştirilecek tarihi seçimlere odaklandı. Muhalefet partilerinin ardı ardına açıkladıkları yerine getirilmesi neredeyse imkansız vaatlere karşı Sivil Dayanışma Platformu bir bildiri yayınladı. Bildiride muhalefet partileri sert bir dille eleştirildi. İşte o bildiri;  SEN Mİ HALKÇISIN? SSK'yı batırdın. Milleti boş vaatlerle kandırmaya çalıştın. Genel Başkan oldun, hiç sözünde durmadın, belediye seçimlerinde verdiğin vaatlerin hiç birini yapmadın. Zalim Esed'le işbirliği yaptın. Terör örgütlerine kucak açtın. Hizmetlere takoz koymaktan başka iş yapmadın. Kendi ülkeni utanmadan dünyaya şikayet ettin. Atatürk'ün kurduğu partiyi, milli birliğimize ihanet eden paralel örgüte maşa yaptın. Kemal Kılıçdaroğlu sen mi halkçısın? SEN Mİ MİLLİYETÇİSİN? Türkiye'yi tarihinin en büyük ekonomik krizine sokup kaçtın. Bir yandan milliyetçi olmakla övündün, bir yandan Amerika'dan bakan ithal ettin. İthal bakanın talimatıyla kendi bakanını hükümetten kovdun, partiden ihraç ettin. Şehirleri yakıp yıkan, polisimize, askerimize saldıran teröristlere ve vandallara dur diyen İç Güvenlik Kanunu'nu engellemek için HDP ile aynı safa geçtin. Milli ve manevi değerlere hakaret eden HDP'ye tek söz söyleyemiyorsun. Sana soruyoruz, Kudüs kimin? MHP'yi kasetle dizayn edenlerle ittifak yaptın. Yıllardır siyasettesin, hala Türkiye'de korkudan gidemediğin onlarca şehir var. Devlet Bahçeli sen mi milliyetçisin? SEN Mİ DEMOKRATSIN? Bir elinde silah, bir elinde oy pusulası var. Vatandaşlarımızdan baskı ve tehditle oy istiyorsun. Terör örgütünün mikrofonusun. Musluklardan kan akıtıyor, Sözde Ermeni soykırımını tanıyorsun. 6-7 Ekim olaylarını kışkırttın, onlarca insanımızın hayatını kaybetmesine sebep oldun. Kudüs'ün Yahudilere ait olduğunu söyledin. Kabe'yi değil, Taksim'i kıblen gördün. Diyanet'i kaldıracağını gururla ilan ettin. Paralelle arka kapılarda anlaştın, Türkiye düşmanlarına taşeronluk yaptın. Doğu'da dinden bahsettin, batıda dine küfrettin. İkiyüzlü, bukalemun siyasetin öncüsü oldun. Selahattin Demirtaş sen mi demokratsın? Birliğimize, dirliğimize sahip çıkalım. Güven ve istikrarı koruyalım.
7 Haziran seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'tan gelen popilist söylemler ve yerine getirilmesi neredeyse imkansız olan seçim vaatleri üzerine Sivil Dayanışma Platformu bir bildiri yayınladı.

Türkiye hafta sonu gerçekleştirilecek tarihi seçimlere odaklandı. Muhalefet partilerinin ardı ardına açıkladıkları yerine getirilmesi neredeyse imkansız vaatlere karşı Sivil Dayanışma Platformu bir bildiri yayınladı. Bildiride muhalefet partileri sert bir dille eleştirildi. İşte o bildiri; 

SEN Mİ HALKÇISIN?

SSK'yı batırdın.
Milleti boş vaatlerle kandırmaya çalıştın.
Genel Başkan oldun, hiç sözünde durmadın, belediye seçimlerinde verdiğin vaatlerin hiç birini yapmadın.
Zalim Esed'le işbirliği yaptın.
Terör örgütlerine kucak açtın.
Hizmetlere takoz koymaktan başka iş yapmadın.
Kendi ülkeni utanmadan dünyaya şikayet ettin.
Atatürk'ün kurduğu partiyi, milli birliğimize ihanet eden paralel örgüte maşa yaptın.

Kemal Kılıçdaroğlu sen mi halkçısın?

SEN Mİ MİLLİYETÇİSİN?

Türkiye'yi tarihinin en büyük ekonomik krizine sokup kaçtın.
Bir yandan milliyetçi olmakla övündün, bir yandan Amerika'dan bakan ithal ettin.
İthal bakanın talimatıyla kendi bakanını hükümetten kovdun, partiden ihraç ettin.
Şehirleri yakıp yıkan, polisimize, askerimize saldıran teröristlere ve vandallara dur diyen İç Güvenlik Kanunu'nu engellemek için HDP ile aynı safa geçtin.
Milli ve manevi değerlere hakaret eden HDP'ye tek söz söyleyemiyorsun.
Sana soruyoruz, Kudüs kimin?
MHP'yi kasetle dizayn edenlerle ittifak yaptın.
Yıllardır siyasettesin, hala Türkiye'de korkudan gidemediğin onlarca şehir var.

Devlet Bahçeli sen mi milliyetçisin?

SEN Mİ DEMOKRATSIN?

Bir elinde silah, bir elinde oy pusulası var.
Vatandaşlarımızdan baskı ve tehditle oy istiyorsun.
Terör örgütünün mikrofonusun.
Musluklardan kan akıtıyor,
Sözde Ermeni soykırımını tanıyorsun.
6-7 Ekim olaylarını kışkırttın, onlarca insanımızın hayatını kaybetmesine sebep oldun.
Kudüs'ün Yahudilere ait olduğunu söyledin.
Kabe'yi değil, Taksim'i kıblen gördün.
Diyanet'i kaldıracağını gururla ilan ettin.
Paralelle arka kapılarda anlaştın, Türkiye düşmanlarına taşeronluk yaptın.
Doğu'da dinden bahsettin, batıda dine küfrettin.
İkiyüzlü, bukalemun siyasetin öncüsü oldun.

Selahattin Demirtaş sen mi demokratsın?

Birliğimize, dirliğimize sahip çıkalım. Güven ve istikrarı koruyalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.