Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üç FETÖ sanığına 21 yıl 8 ay hapis cezası

ASAYİŞ 12.02.2018 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3405+ kez okundu.
 

Üç FETÖ sanığına 21 yıl 8 ay hapis cezası

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden FETÖ Silahlı Terör Örgütü davalarından üçü daha sonuçlandı. Bugün karara bağlanan davalarda, üç kişiye toplam 21 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

AYDIN-  Nazilli Göz Hastanesi’nde göz doktoru ve hastanenin ortağı, Özel Aydınlık İlköğretim Okulu’nun hissedarı olan, ByLock kullanıcısı, Bank Asya katilim hesabi bulunan, hakkında gizli tanık beyanları olan, dernek üyesi sanık Feridun Y., (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, KHK ile görevden ihraç edilen ByLock kullanıcısı Astsubay Muzaffer Y.’ye ise, (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl hapis cezası verildi. Yine Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi, KHK ile görevden ihraç edilen ADU de görevli Doçent, ByLock kullanıcısı Astsubay Ümit T., (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl hapis cezasına mahkum etti. FETÖ İltisaklı Kurumda görevli, ByLock kullanıcısı, polis kişilerin mahrem imamlığını yapan, hakkında etkin pişmanlık beyanları bulunan, aramada FETO kitapları ele geçirilen, Bank Asya katılım hesabi olan öğretmen Uğur D. ise (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan cezalandırılması istendi. Ancak, sanık ve müdafiinin esas hakkında savunma için süre talebi üzerine duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden FETÖ Silahlı Terör Örgütü davalarından üçü daha sonuçlandı. Bugün karara bağlanan davalarda, üç kişiye toplam 21 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

AYDIN-  Nazilli Göz Hastanesi’nde göz doktoru ve hastanenin ortağı, Özel Aydınlık İlköğretim Okulu’nun hissedarı olan, ByLock kullanıcısı, Bank Asya katilim hesabi bulunan, hakkında gizli tanık beyanları olan, dernek üyesi sanık Feridun Y., (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, KHK ile görevden ihraç edilen ByLock kullanıcısı Astsubay Muzaffer Y.’ye ise, (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl hapis cezası verildi.

Yine Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi, KHK ile görevden ihraç edilen ADU de görevli Doçent, ByLock kullanıcısı Astsubay Ümit T., (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 7 yıl hapis cezasına mahkum etti.

FETÖ İltisaklı Kurumda görevli, ByLock kullanıcısı, polis kişilerin mahrem imamlığını yapan, hakkında etkin pişmanlık beyanları bulunan, aramada FETO kitapları ele geçirilen, Bank Asya katılım hesabi olan öğretmen Uğur D. ise (FETÖ) Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan cezalandırılması istendi. Ancak, sanık ve müdafiinin esas hakkında savunma için süre talebi üzerine duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.