Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üç ay işgaliye parası alınmayacak

GÜNCEL 15.04.2020 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3577+ kez okundu.
 

Üç ay işgaliye parası alınmayacak

Efeler Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalan ilçe esnafından 3 ay işgaliye bedeli ve eğlence vergisi almayacağını duyurdu.

EFELER - Koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü günden bu yana hijyen çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar birçok farklı uygulamayı hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, ilçe esnafını da unutmadı. Virüs tedbirleri sebebiyle iş yerlerini kapatan ve bu nedenle ekonomik zorluklarla yüz yüze kalan esnaftan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında işgaliye bedeli ve eğlence vergisi tahakkuku yapılmayacağı açıklandı. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın adıyla belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; “Koronavirüs (COVID-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan önlemler kapsamında iş yerlerini kapatmış olan esnafımızdan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında işgaliye bedeli ve eğlence vergisi tahakkuku yapılmayacaktır. Sağlıklı günler dileriz” ifadelerine yer verildi.
Efeler Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalan ilçe esnafından 3 ay işgaliye bedeli ve eğlence vergisi almayacağını duyurdu.

EFELER - Koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü günden bu yana hijyen çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar birçok farklı uygulamayı hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, ilçe esnafını da unutmadı. Virüs tedbirleri sebebiyle iş yerlerini kapatan ve bu nedenle ekonomik zorluklarla yüz yüze kalan esnaftan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında işgaliye bedeli ve eğlence vergisi tahakkuku yapılmayacağı açıklandı.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın adıyla belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda;

“Koronavirüs (COVID-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan önlemler kapsamında iş yerlerini kapatmış olan esnafımızdan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında işgaliye bedeli ve eğlence vergisi tahakkuku yapılmayacaktır. Sağlıklı günler dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.