Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üç araç çarpıştı

ASAYİŞ 23.09.2019 - 10:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3230+ kez okundu.
 

Üç araç çarpıştı

Köy yolunda 3 araç çarpıştı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

AYDIN  - Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı. Kaza Nazilli-Ödemiş yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ödemiş istikametinden Nazilli istikametine seyir halinde olan 35 PDS 62 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 34 BRh 127 plakalı lüks motosiklet ile 09 E 1012 plakalı kamyonet, iddiaya göre hatalı sollama yüzünden çarpıştı. Kazada motosiklet ile kamyonet zeytin bahçesine uçarken, otomobil yolda kaldı. Motosiklet ile kamyonetin sürücüsü bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kazada, Ödemiş istikametinden Nazilli istikametine gitmekte olan 35 PDS 62 plakalı otomobilin sürücüsünün yakınlarını Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdüğü, Nazilli'den Ödemiş istikametine gitmekte olan 34 BRH 127 plakalı motosiklet sürücüsünün de Tire Emniyet Müdürü olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Köy yolunda 3 araç çarpıştı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

AYDIN  - Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kaza Nazilli-Ödemiş yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ödemiş istikametinden Nazilli istikametine seyir halinde olan 35 PDS 62 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 34 BRh 127 plakalı lüks motosiklet ile 09 E 1012 plakalı kamyonet, iddiaya göre hatalı sollama yüzünden çarpıştı. Kazada motosiklet ile kamyonet zeytin bahçesine uçarken, otomobil yolda kaldı. Motosiklet ile kamyonetin sürücüsü bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kazada, Ödemiş istikametinden Nazilli istikametine gitmekte olan 35 PDS 62 plakalı otomobilin sürücüsünün yakınlarını Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdüğü, Nazilli'den Ödemiş istikametine gitmekte olan 34 BRH 127 plakalı motosiklet sürücüsünün de Tire Emniyet Müdürü olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.