Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

TÜRSAB ve DRV İstanbul’da buluşacak

GÜNCEL 24.11.2016 - 16:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1997+ kez okundu.
 

TÜRSAB ve DRV İstanbul’da buluşacak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile Alman Seyahat Birliği (DRV); Türkiye ile Almanya arasındaki turizm ilişkilerini geliştirmek amacıyla İstanbul'da ortak bir toplantı düzenleyecekler.

AYDIN- Gerçekleştirilecek toplantının içeriğiyle ilgili yazılı açıklama yapan DRV Yurt dışı komisyon üyesi ve Didimli turizmci Hikmet Atilla “Toplantıya Almanya’nın en büyük tur operatör temsilcileri, DRV Başkanı Norbert Fıebıg, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Yurt dışı temsilcisi Hüseyin Baraner ve DRV Yurt dışı komisyon üyesi olarak ben katılacağım. TÜRSAB’ın ev sahipliğinde yapılacak olan toplantı da Türkiye de ki turizmin gelişimi değerlendirilecek, TÜRSAB ile DRV olarak Turizm için neler yapılacağı görüşülecek, iki kurumun hayata geçireceği faaliyetler hakkında kararlar verilecek. DRV Başkanı Norbert Fıebıg’in ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un katılacakları basın toplantısından sonra grup Antalya’da ki bir çok toplantılara katılmak üzere Antalya ya hareket edecek, burada Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile de görüşülecek” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile Alman Seyahat Birliği (DRV); Türkiye ile Almanya arasındaki turizm ilişkilerini geliştirmek amacıyla İstanbul'da ortak bir toplantı düzenleyecekler.

AYDIN- Gerçekleştirilecek toplantının içeriğiyle ilgili yazılı açıklama yapan DRV Yurt dışı komisyon üyesi ve Didimli turizmci Hikmet Atilla “Toplantıya Almanya’nın en büyük tur operatör temsilcileri, DRV Başkanı Norbert Fıebıg, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Yurt dışı temsilcisi Hüseyin Baraner ve DRV Yurt dışı komisyon üyesi olarak ben katılacağım. TÜRSAB’ın ev sahipliğinde yapılacak olan toplantı da Türkiye de ki turizmin gelişimi değerlendirilecek, TÜRSAB ile DRV olarak Turizm için neler yapılacağı görüşülecek, iki kurumun hayata geçireceği faaliyetler hakkında kararlar verilecek.

DRV Başkanı Norbert Fıebıg’in ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un katılacakları basın toplantısından sonra grup Antalya’da ki bir çok toplantılara katılmak üzere Antalya ya hareket edecek, burada Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile de görüşülecek” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.