Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Türküler Bizi Anlatıyor'a büyük ilgi

SANAT 07.12.2017 - 12:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1699+ kez okundu.
 

'Türküler Bizi Anlatıyor'a büyük ilgi

Aydın'ın Efeler ilçesinde “Türküler Bizi Anlatıyor” adlı Türk Halk Müziği (THM) konseri düzenlendi.

AYDIN- Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Ses Sanatçısı Şef Özgür Demirhan eşliğinde Aydın Kültür Merkezinde düzenlenen  “Türküler Bizi Anlatıyor” adlı THM konserine 17 kişilik koro ve 13 kişilik saz ekibi katıldı. Konserin ardından bir açıklama yapan Şef Özgür Demirhan, farklı yörelerden 23 eserin seslendirildiği THM konsere halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirterek,  yöre halkından müziğe ilgi duyan 30 kursiyerlerle bir buçuk ay gibi kısa bir sürede hazırlanmış oldukları THM konserini mükemmel bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Demirhan, "Toplumun her kesiminden kursiyerlerle çalıştık. Gencinden yaşlısına, her yaşta, her kategoride insanlar kursumuzda vardı. Kısa sürede güzel başarılar elde ettik. Konserimize yoğun ilgi vardı. Bizleri yalnız bırakmayan müziksever dostlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah halk müziğimizi daha çok kitlelere yaymak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Aydın'ın Efeler ilçesinde “Türküler Bizi Anlatıyor” adlı Türk Halk Müziği (THM) konseri düzenlendi.

AYDIN- Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Ses Sanatçısı Şef Özgür Demirhan eşliğinde Aydın Kültür Merkezinde düzenlenen  “Türküler Bizi Anlatıyor” adlı THM konserine 17 kişilik koro ve 13 kişilik saz ekibi katıldı.

Konserin ardından bir açıklama yapan Şef Özgür Demirhan, farklı yörelerden 23 eserin seslendirildiği THM konsere halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirterek,  yöre halkından müziğe ilgi duyan 30 kursiyerlerle bir buçuk ay gibi kısa bir sürede hazırlanmış oldukları THM konserini mükemmel bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Demirhan, "Toplumun her kesiminden kursiyerlerle çalıştık. Gencinden yaşlısına, her yaşta, her kategoride insanlar kursumuzda vardı. Kısa sürede güzel başarılar elde ettik. Konserimize yoğun ilgi vardı. Bizleri yalnız bırakmayan müziksever dostlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah halk müziğimizi daha çok kitlelere yaymak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.