Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkoğlu, adaylığını açıkladı

GÜNCEL 09.01.2018 - 17:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3130+ kez okundu.
 

Türkoğlu, adaylığını açıkladı

Aydın'da taşımacılık sektörü ile uğraşan Özcan Türkoğlu, Aydın Şoförler Odası’nın bu hafta sonu yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

AYDIN -1995 yılından bu yana taşımacılık sektörü ile uğraştığını ifade eden Türkoğlu, “2004 yılında Turizm işine girdim. 2006-2010 yılları arasında da Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Ben ve yönetim kurulu listemdeki genç arkadaşlarımızla beraber, daha iyi hizmet verebileceğimize inanarak, Aydın Şoförler Odası başkanlığına aday oldum” diye konuştu. Yapacak olduğu projeler hakkında konuşmak istemeyen Türkoğlu, yapılacak olan genel kurulda projelerini ve listesindeki isimleri açıklayacağını, başkanlık için arkadaşlarından gelen yoğun talep üzerine bu açıklamayı yapmayı uygun gördüklerini belirtti.
Aydın'da taşımacılık sektörü ile uğraşan Özcan Türkoğlu, Aydın Şoförler Odası’nın bu hafta sonu yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

AYDIN -1995 yılından bu yana taşımacılık sektörü ile uğraştığını ifade eden Türkoğlu, “2004 yılında Turizm işine girdim. 2006-2010 yılları arasında da Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Ben ve yönetim kurulu listemdeki genç arkadaşlarımızla beraber, daha iyi hizmet verebileceğimize inanarak, Aydın Şoförler Odası başkanlığına aday oldum” diye konuştu.

Yapacak olduğu projeler hakkında konuşmak istemeyen Türkoğlu, yapılacak olan genel kurulda projelerini ve listesindeki isimleri açıklayacağını, başkanlık için arkadaşlarından gelen yoğun talep üzerine bu açıklamayı yapmayı uygun gördüklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.