Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkmen Mahallesi’nde çalışmalar 24 saat yürütülüyor

GÜNCEL 02.12.2019 - 14:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2153+ kez okundu.
 

Türkmen Mahallesi’nde çalışmalar 24 saat yürütülüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekiplerinin ilçenin kalbi durumundaki Türkmen Mahallesi’nde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının, hafta sonu da devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Oğuzhan Turan, Türkmen Mahallesi’nde hafta sonu devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı hizmeti görmeyen Türkmen Mahallesi’nin 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgesinde başlatılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmaların hafta içi mesai saatleri dışında da devam ettiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası’nı hak ettiği yere getirmek için gece, gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Uzun yıllardır hizmet görmeyen Türkmen Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Türkmen Mahallesi Sakinlerine Doğalgaz Müjdesi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkmen Mahallesi’nin 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgesinde başlatılan çalışmalara ilçede doğalgaz alt yapı çalışması yürüten Enerya şirketinin de dahil olduğunu belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin Türkmen Mahallesi’nde başlattığı çalışmalara doğalgaz altyapısı işi de eklendi. İlçemize doğalgaz altyapısı döşeyen Enerya şirketinin ekipleri, Büyükşehir Belediyemizin su hattı ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının ardından bölgeye doğalgaz hattı döşeyecekler.  Bu sayede bölgede doğalgaz hattı için yeniden bir kazı çalışması yapılmayacak” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekiplerinin ilçenin kalbi durumundaki Türkmen Mahallesi’nde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının, hafta sonu da devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Oğuzhan Turan, Türkmen Mahallesi’nde hafta sonu devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı hizmeti görmeyen Türkmen Mahallesi’nin 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgesinde başlatılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmaların hafta içi mesai saatleri dışında da devam ettiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası’nı hak ettiği yere getirmek için gece, gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Uzun yıllardır hizmet görmeyen Türkmen Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Türkmen Mahallesi Sakinlerine Doğalgaz Müjdesi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkmen Mahallesi’nin 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgesinde başlatılan çalışmalara ilçede doğalgaz alt yapı çalışması yürüten Enerya şirketinin de dahil olduğunu belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin Türkmen Mahallesi’nde başlattığı çalışmalara doğalgaz altyapısı işi de eklendi. İlçemize doğalgaz altyapısı döşeyen Enerya şirketinin ekipleri, Büyükşehir Belediyemizin su hattı ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının ardından bölgeye doğalgaz hattı döşeyecekler.  Bu sayede bölgede doğalgaz hattı için yeniden bir kazı çalışması yapılmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.