Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Türkmen Mahallesi’nde 30 yıllık özlem gideriliyor

GÜNCEL 18.11.2019 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2754+ kez okundu.
 

Türkmen Mahallesi’nde 30 yıllık özlem gideriliyor

Kuşadası’nın kalbi Türkmen Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılacak olan yenileme çalışmalarının başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Türkmen Mahallesi’nin çehresinin bütünüyle değişeceğini belirterek, “Çalışmalar nedeniyle meydana gelebilecek aksaklıkları vatandaşlarımızın anlayışla karşılamasını bekliyoruz” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekipleri uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı hizmeti görmeyen Türkmen Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Türkmen Mahallesi 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgenin tüm alt yapısı ve yolları yenilenecek. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile sürdürülecek çalışmalar sonucunda, Türkmen Mahallesi’nin bütünüyle yenileceğini ve çehresinin değişeceğini belirterek şunları söyledi: “Kuşadası’nın kalbi, Eski Türkmen baştan aşağı yenilenecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve ilgili tüm diğer kurumların iş birliği ile topyekün bir çalışma başlattık. 50. Yıl Caddesi ve Gençlik Caddesi arasında kalan bölgede su, kanalizasyon, kablolar ve yolların tamamını yenileyecek olan ekiplerimiz ilk kazmayı vurdu. Kuşadası’nın gelişimi ve değişimi için desteğini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na tüm Büyükşehir bürokratlarına teşekkür ediyorum. Bölge esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin gerekli önlemleri almalarını rica ediyor, yaşayabilecekleri aksaklıklar için şimdiden özür diliyoruz.” Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar ile Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Oğuzhan Turan, Türkmen Mahallesi Umut Sokak’ta başlayan çalışmaları yerinde inceledi.
Kuşadası’nın kalbi Türkmen Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılacak olan yenileme çalışmalarının başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Türkmen Mahallesi’nin çehresinin bütünüyle değişeceğini belirterek, “Çalışmalar nedeniyle meydana gelebilecek aksaklıkları vatandaşlarımızın anlayışla karşılamasını bekliyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ekipleri uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı hizmeti görmeyen Türkmen Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Türkmen Mahallesi 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgenin tüm alt yapısı ve yolları yenilenecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile sürdürülecek çalışmalar sonucunda, Türkmen Mahallesi’nin bütünüyle yenileceğini ve çehresinin değişeceğini belirterek şunları söyledi:

“Kuşadası’nın kalbi, Eski Türkmen baştan aşağı yenilenecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve ilgili tüm diğer kurumların iş birliği ile topyekün bir çalışma başlattık. 50. Yıl Caddesi ve Gençlik Caddesi arasında kalan bölgede su, kanalizasyon, kablolar ve yolların tamamını yenileyecek olan ekiplerimiz ilk kazmayı vurdu.

Kuşadası’nın gelişimi ve değişimi için desteğini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na tüm Büyükşehir bürokratlarına teşekkür ediyorum. Bölge esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin gerekli önlemleri almalarını rica ediyor, yaşayabilecekleri aksaklıklar için şimdiden özür diliyoruz.”

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar ile Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Oğuzhan Turan, Türkmen Mahallesi Umut Sokak’ta başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.