Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Türkiye’yi temsil etti

SAĞLIK 19.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2521+ kez okundu.
 

Türkiye’yi temsil etti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekin Şavk, uluslararası yayınlarla Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekin Şavk, uluslararası yayınevlerince basılan, editörleri ve yazarları tüm dünya dermatolojisini temsilen Avrupa ve Amerika’dan seçilen iki ayrı kitapta Türkiye’den tek yazar olarak yer alma başarısını gösterdi. “Itch- Management in Clinical Practice” kitabının Neurologic Itch Management (Nörolojik Kaşıntı Tedavisi) bölümü ile “Pruritus” kitabının Notalgia Paresthetica başlıklı bölümünü kaleme alan Prof. Dr. Ekin Şavk, Türkiye’yi uluslararası dermatoloji camiasında başarıyla temsil ediyor. Dermatoloji dalında en uzun soluklu ve uluslararası indekslere giren bilimsel yayının editörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Ekin Şavk, “2016, çok önemsediğim bir editörlük görevini üstlenme yılı oldu. Hekim bir akademisyenin en önemli görevi, hekimlik hizmetinin yanı sıra öğrenci asistan eğitimi ve yayın çalışmalarında bulunmaktır. Branşımız için ülkemizde tek olma özelliğini taşıyan bir yayın organının editörlüğü için davet almanın gurunu yaşıyorum” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekin Şavk, uluslararası yayınlarla Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekin Şavk, uluslararası yayınevlerince basılan, editörleri ve yazarları tüm dünya dermatolojisini temsilen Avrupa ve Amerika’dan seçilen iki ayrı kitapta Türkiye’den tek yazar olarak yer alma başarısını gösterdi.

“Itch- Management in Clinical Practice” kitabının Neurologic Itch Management (Nörolojik Kaşıntı Tedavisi) bölümü ile “Pruritus” kitabının Notalgia Paresthetica başlıklı bölümünü kaleme alan Prof. Dr. Ekin Şavk, Türkiye’yi uluslararası dermatoloji camiasında başarıyla temsil ediyor.

Dermatoloji dalında en uzun soluklu ve uluslararası indekslere giren bilimsel yayının editörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Ekin Şavk, “2016, çok önemsediğim bir editörlük görevini üstlenme yılı oldu. Hekim bir akademisyenin en önemli görevi, hekimlik hizmetinin yanı sıra öğrenci asistan eğitimi ve yayın çalışmalarında bulunmaktır. Branşımız için ülkemizde tek olma özelliğini taşıyan bir yayın organının editörlüğü için davet almanın gurunu yaşıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.