Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak

SPOR 25.02.2019 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3541+ kez okundu.
 

Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler (Kadın-Erkek) Türkiye Futbol Şampiyonası, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Kuşadası Belediyesi Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

AYDIN- 27 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası’na erkekler ve kadınlar kategorisinde 8’er takım katılacak. Genç Erkekler Kategorisinde, Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi, İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi, İstanbul Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul TFF Meral – Celal Aras Spor Lisesi, İstanbul Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi ve Konya Spor Lisesi okulları Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekler. Genç Kadınlar Kategorisinde, Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Kayseri Bilim Doruk Temel Lisesi, Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Ereğli Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulları şampiyonada ter dökecekler. Aydın’da Üst Üste Türkiye Şampiyonası Geçen yıl yine Kuşadası Belediyesi Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Futbol Türkiye Şampiyonası’nın ardından bu yıl da Kuşadası İlçesi Okul Sporları Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası’na beş gün boyunca ev sahipliği yapacak. Erkekler ve kadınlarda ikişerli grup halinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası sonucunda birincilik kupasını kaldıran erkek ve kadın okul takımları ülkemizi dünya şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacaklar. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak 16 okul takımına başarılar diledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler (Kadın-Erkek) Türkiye Futbol Şampiyonası, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Kuşadası Belediyesi Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

AYDIN- 27 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası’na erkekler ve kadınlar kategorisinde 8’er takım katılacak.

Genç Erkekler Kategorisinde, Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi, İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi, İstanbul Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul TFF Meral – Celal Aras Spor Lisesi, İstanbul Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi ve Konya Spor Lisesi okulları Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekler.

Genç Kadınlar Kategorisinde, Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Kayseri Bilim Doruk Temel Lisesi, Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Ereğli Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulları şampiyonada ter dökecekler.

Aydın’da Üst Üste Türkiye Şampiyonası

Geçen yıl yine Kuşadası Belediyesi Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Futbol Türkiye Şampiyonası’nın ardından bu yıl da Kuşadası İlçesi Okul Sporları Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası’na beş gün boyunca ev sahipliği yapacak.

Erkekler ve kadınlarda ikişerli grup halinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası sonucunda birincilik kupasını kaldıran erkek ve kadın okul takımları ülkemizi dünya şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacaklar.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak 16 okul takımına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.