Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkiye’nin muhtemel rakipleri

SPOR 07.09.2015 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3338+ kez okundu.
 

Türkiye’nin muhtemel rakipleri

A Milli futbol takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında Konya Büyükşehir Torku Arena'da Hollanda'yı Oğuzhan, Arda ve Burak'ın golleriyle 3-0 yendi.

A Milli futbol takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçındaKonya Büyükşehir Torku Arena'da Hollanda'yı Oğuzhan, Arda ve Burak'ın golleriyle 3-0 yendi. Hollanda'yı 3-0 yenerek grupta 3. sıraya yükselen Türkiye'nin play-off'a kalırsa muhtemel rakipleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. TÜRKİYE, HOLLANDA'NIN ÖNÜNE GEÇTİ Euro 2016 Elemeleri A grubunda Çek Cumhuriyeti 8. maçlar sonrasında gruptan çıkmayı garantiledi. İzlanda da kalan üç maçında bir beraberlik dahi alsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Öte yandan Türkiye Hollanda'yı 3-0'la geçince puanını 12'ye yükseltti ve ikili averajda da rakibine üstün olduğu için, büyük bir avantaj yakaladı. Türkiye kalan 2 maçında bir beraberlik ve bir galibiyet alsa dahi 3. olarak Play-Off oynama hakkı kazanabilecek. EN YÜKSEK PUANI ALAN 3.TAKIM DİREKT GİDECEK EURO 2016 Elemelerinde toplam 9 grup bulunuyor. Bu gruplardan en yüksek puanı alıp 3. olan ülke Play-Off oynamadan katılım hakkı kazanacak. Diğer 8 üçüncü ile kendi aralarında eleme maçları oynayacak. Puan hesabında gruplarda 6. sırada olan takımlar ile yapılan maçlar dikkate alınmayacak. HOLLANDA, TÜRKİYE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK Türkiye'ye 3-0 yenilerek 4. sıraya düşen Hollanda 10 Ekim'de deplasmanda Kazakistan ve 13 Ekim'de kendi sahasında Çek Cumhuriyeti'yle karşılacak. GRUPLARDA KIYASIYA YARIŞ A grubunda Türkiye ve Hollanda 3.'lük için yarışırken, B grubunda İsrail, Bosna Hersek,Güney Kıbrıs Rum kesimi ve Belçika arasında hem 3.'lük hem de 2.'lik yarışı kıyasıya sürüyor. C grubunda Ukrayna, İspanya ve Slovakya'dan biri 3. olacak. Bu gruptaki 3.'nün en yüksek puanı alan 3. olması da muhtemel. D grubunda ise Polonya ve İskoçya hem 2.'lik hem 3.'lük mücadelesi veriyor. E grubunda Estonya, Slovenya ve Litvanya 3.'lük mücadelesinde. F grubunda Macaristan ve Romanya ikincilik ve üçüncülük mücadelesi veriyorlar. G grubunda Rusya, İsveç ve Karadağ'dan biri 2. biri de 3. olacak. H grubundaHırvatistan 3.'lük için avantajlı ama ilk ikiyi de zorluyor. Son olarak I grubunda Arnavutluk,Danimarka ve Portekiz'in kıyasıya yarışı var. MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ Son duruma göre olası playoff rakipleri şu şekilde; Hırvatistan, Ukrayna, Arnavutluk,Macaristan, Rusya, İsrail, İrlanda, Estonya
A Milli futbol takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında Konya Büyükşehir Torku Arena'da Hollanda'yı Oğuzhan, Arda ve Burak'ın golleriyle 3-0 yendi.

A Milli futbol takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçındaKonya Büyükşehir Torku Arena'da Hollanda'yı Oğuzhan, Arda ve Burak'ın golleriyle 3-0 yendi. Hollanda'yı 3-0 yenerek grupta 3. sıraya yükselen Türkiye'nin play-off'a kalırsa muhtemel rakipleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

TÜRKİYE, HOLLANDA'NIN ÖNÜNE GEÇTİ

Euro 2016 Elemeleri A grubunda Çek Cumhuriyeti 8. maçlar sonrasında gruptan çıkmayı garantiledi. İzlanda da kalan üç maçında bir beraberlik dahi alsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Öte yandan Türkiye Hollanda'yı 3-0'la geçince puanını 12'ye yükseltti ve ikili averajda da rakibine üstün olduğu için, büyük bir avantaj yakaladı. Türkiye kalan 2 maçında bir beraberlik ve bir galibiyet alsa dahi 3. olarak Play-Off oynama hakkı kazanabilecek.

EN YÜKSEK PUANI ALAN 3.TAKIM DİREKT GİDECEK

EURO 2016 Elemelerinde toplam 9 grup bulunuyor. Bu gruplardan en yüksek puanı alıp 3. olan ülke Play-Off oynamadan katılım hakkı kazanacak. Diğer 8 üçüncü ile kendi aralarında eleme maçları oynayacak. Puan hesabında gruplarda 6. sırada olan takımlar ile yapılan maçlar dikkate alınmayacak.

HOLLANDA, TÜRKİYE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Türkiye'ye 3-0 yenilerek 4. sıraya düşen Hollanda 10 Ekim'de deplasmanda Kazakistan ve 13 Ekim'de kendi sahasında Çek Cumhuriyeti'yle karşılacak.

GRUPLARDA KIYASIYA YARIŞ

A grubunda Türkiye ve Hollanda 3.'lük için yarışırken, B grubunda İsrailBosna Hersek,Güney Kıbrıs Rum kesimi ve Belçika arasında hem 3.'lük hem de 2.'lik yarışı kıyasıya sürüyor. C grubunda Ukraynaİspanya ve Slovakya'dan biri 3. olacak. Bu gruptaki 3.'nün en yüksek puanı alan 3. olması da muhtemel. D grubunda ise Polonya ve İskoçya hem 2.'lik hem 3.'lük mücadelesi veriyor. E grubunda EstonyaSlovenya ve Litvanya 3.'lük mücadelesinde. F grubunda Macaristan ve Romanya ikincilik ve üçüncülük mücadelesi veriyorlar. G grubunda Rusyaİsveç ve Karadağ'dan biri 2. biri de 3. olacak. H grubundaHırvatistan 3.'lük için avantajlı ama ilk ikiyi de zorluyor. Son olarak I grubunda Arnavutluk,Danimarka ve Portekiz'in kıyasıya yarışı var.

MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ

Son duruma göre olası playoff rakipleri şu şekilde; HırvatistanUkraynaArnavutluk,MacaristanRusyaİsrail, İrlanda, Estonya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.