Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Heyeti Vali Koçak'a ziyaret

GÜNCEL 26.10.2016 - 17:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2264+ kez okundu.
 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Heyeti Vali Koçak'a ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısına katılmak üzere gelen heyet Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın başkanlığında Aydın Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Semra Şener'in öncülüğünde gerçekleşen ziyarete Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, başkanlar konseyi toplantısına katılan illerin cemiyet başkanları katıldı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyarette yaptığı konuşmasında Başkanlar Konsey Toplantısını Aydın’da yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi: ”Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak 52’cisini düzenlediğimiz Başkanlar Konseyi Toplantısını Aydın’da yapmaktan mutluyuz. Düzenlenen toplantılar mesleki sorunlarımızla birlikte o ilin sorunlarına yönelik paneller ve görüş alışverişi yapıyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Türkiye’de kurulu 73 meslek örgütünden, Kıbrıs’ta 3, Azerbaycan’da 4 olmak üzere 80 meslek örgütünden oluşmuş Türkiye’nin en büyük basın kuruluşlarından bir tanesidir. Biz Federasyon olarak faaliyetlerimiz içerisinde sadece Türkiye’nin sorunlarını değil, Türk dünyasıyla ilgili çok yakın temaslarda bulunuyoruz. Aydın bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü rahmetli Mustafa Çezik bizim kurucu başkanımızdır. Kendisi vefat etmeden önce hep şöyle derdi 'Aydın’da bir başkanlar konseyi yapmalıyız. Sökülen cemiyet tabelasını tekrar olması yönünde isteklerim var' derdi. Allah rahmet eylesin kendisi vefat ettikten sonra ben ayrı bir özen göstererek yeni seçilen yönetim kuruluna destek vererek bu olayı gerçekleştirdiğimize başkanlar konseyi olarak çok mutluyuz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.” Aydın’da Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ömer Faruk Koçak ise, şöyle konuştu: “Türkiye’nin değişik bölgelerinden ilimize gelen arkadaşlarımıza ilimiz adına hoş geldiniz diyorum. Sizleri Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birinde ağırlamaktan memnunuz. Ayrıca vilayete gelmenizden dolayı memnunuz. Özellikle Türk Dünyası ile ilgili yürüttüğünüz çalışmaları önemsediğimi ifade etmem gerekir. Bugün Aydın gibi demokrasinin çıkış noktalarından biri olan Merhum Adnan Menderes’in memleketinde bir arada bulunmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantıyı Aydın’da düzenlemeniz bu açıdan da önemlidir. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Burada kaldığınız süre boyunca Aydın’ın her köşesini görmeniz için gayret sarf edeceğiz. Çalışmalarınızın başaralı geçmesini temenni ediyor ve tekrar teşekkür ediyorum.” Ziyaret sonrası Başkanlar Vali Ömer Faruk Koçak ile hatıra fotoğrafı çektirerek programın devamı için Valilikten ayrıldılar.
Aydın Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısına katılmak üzere gelen heyet Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın başkanlığında Aydın Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Semra Şener'in öncülüğünde gerçekleşen ziyarete Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, başkanlar konseyi toplantısına katılan illerin cemiyet başkanları katıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyarette yaptığı konuşmasında Başkanlar Konsey Toplantısını Aydın’da yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

”Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak 52’cisini düzenlediğimiz Başkanlar Konseyi Toplantısını Aydın’da yapmaktan mutluyuz. Düzenlenen toplantılar mesleki sorunlarımızla birlikte o ilin sorunlarına yönelik paneller ve görüş alışverişi yapıyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Türkiye’de kurulu 73 meslek örgütünden, Kıbrıs’ta 3, Azerbaycan’da 4 olmak üzere 80 meslek örgütünden oluşmuş Türkiye’nin en büyük basın kuruluşlarından bir tanesidir. Biz Federasyon olarak faaliyetlerimiz içerisinde sadece Türkiye’nin sorunlarını değil, Türk dünyasıyla ilgili çok yakın temaslarda bulunuyoruz. Aydın bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü rahmetli Mustafa Çezik bizim kurucu başkanımızdır. Kendisi vefat etmeden önce hep şöyle derdi 'Aydın’da bir başkanlar konseyi yapmalıyız. Sökülen cemiyet tabelasını tekrar olması yönünde isteklerim var' derdi. Allah rahmet eylesin kendisi vefat ettikten sonra ben ayrı bir özen göstererek yeni seçilen yönetim kuruluna destek vererek bu olayı gerçekleştirdiğimize başkanlar konseyi olarak çok mutluyuz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.”

Aydın’da Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ömer Faruk Koçak ise, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin değişik bölgelerinden ilimize gelen arkadaşlarımıza ilimiz adına hoş geldiniz diyorum. Sizleri Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birinde ağırlamaktan memnunuz. Ayrıca vilayete gelmenizden dolayı memnunuz. Özellikle Türk Dünyası ile ilgili yürüttüğünüz çalışmaları önemsediğimi ifade etmem gerekir. Bugün Aydın gibi demokrasinin çıkış noktalarından biri olan Merhum Adnan Menderes’in memleketinde bir arada bulunmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantıyı Aydın’da düzenlemeniz bu açıdan da önemlidir. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Burada kaldığınız süre boyunca Aydın’ın her köşesini görmeniz için gayret sarf edeceğiz. Çalışmalarınızın başaralı geçmesini temenni ediyor ve tekrar teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sonrası Başkanlar Vali Ömer Faruk Koçak ile hatıra fotoğrafı çektirerek programın devamı için Valilikten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.