Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkiye Birincisinden Alıcık’a ziyaret

SPOR 03.06.2017 - 13:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3543+ kez okundu.
 

Türkiye Birincisinden Alıcık’a ziyaret

Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olan Ceren Ayrancı, başarısını paylaşmak için Başkan Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- 20 Mayıs 2017 tarihinde Mersin’de yapılan Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 4x100 Bayrak Yarışında Türkiye 1.si olan Ceren Ayrancı ve Antrenörü Süleyman Budurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık Ceren Ayrancı’yı Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olmasından dolayı kutlayarak çeyrek altın hediye etti. Başarısının maddiyat ile değerlendirilemeyeceğini kendisini ve Nazilli’yi gururlandırmış olmanın çok daha önemli olduğuna vurgu yaparak, başarılarının devamını diledi. Ceren Ayrancı’nın başarısını paylaşmak için kendisini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Sporla uğraşmanın önemine de vurgu yapan Alıcık, “Ceren gibi evlatlarımızın bütün gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Bu sezon Nazillimizde pek çok gencimiz kendi alanlarında yaptıkları sporlar ile derecelere girdi. Her birinin dereceleri bizleri çok mutlu etti. Onurlandırdı, gurur verdi. Ben Nazillideki bütün geçlerimize güveniyor, her biriyle ayrı ayrı gururlanıyorum” dedi.
Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olan Ceren Ayrancı, başarısını paylaşmak için Başkan Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- 20 Mayıs 2017 tarihinde Mersin’de yapılan Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 4x100 Bayrak Yarışında Türkiye 1.si olan Ceren Ayrancı ve Antrenörü Süleyman Budurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alıcık Ceren Ayrancı’yı Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olmasından dolayı kutlayarak çeyrek altın hediye etti. Başarısının maddiyat ile değerlendirilemeyeceğini kendisini ve Nazilli’yi gururlandırmış olmanın çok daha önemli olduğuna vurgu yaparak, başarılarının devamını diledi. Ceren Ayrancı’nın başarısını paylaşmak için kendisini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Sporla uğraşmanın önemine de vurgu yapan Alıcık, “Ceren gibi evlatlarımızın bütün gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Bu sezon Nazillimizde pek çok gencimiz kendi alanlarında yaptıkları sporlar ile derecelere girdi. Her birinin dereceleri bizleri çok mutlu etti. Onurlandırdı, gurur verdi. Ben Nazillideki bütün geçlerimize güveniyor, her biriyle ayrı ayrı gururlanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.