Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkan Şoray'dan kötü haber

DÜNYA 31.08.2015 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3699+ kez okundu.
 

Türkan Şoray'dan kötü haber

Uzun yıllar sonra yönetmen koltuğuna oturan Türkan Şoray, uzun set mesaisine dayanamadı. Şoray, filmin kalan çekimlerini doktor kontrolünde yapıyor.

Uzun yıllar sonra yönetmen koltuğuna oturan Türkan Şoray, uzun set mesaisine dayanamadı. DOKTOR KONTROLÜNDE DEVAM EDİYOR Şoray'ın sağlık sorunları yaşadığı iddia edildi. Şoray'ın, filmin kalan çekimlerini doktor kontrolünde yapıyor. BAŞROLDE KIZI VAR Türk sinemasının sultanı Muğla'nın Menteşe ilçesinde film çekiyor. Başrolde de kızı Yağmur Ünal var. Şoray, bu filmde eski ve yeni kuşağı buluşturmaya hazırlanıyor. Güzelliğiyle dillere destan olan ve Yeşilçam'ın efsanesi Türkan Şoray 70 yaşında
Uzun yıllar sonra yönetmen koltuğuna oturan Türkan Şoray, uzun set mesaisine dayanamadı. Şoray, filmin kalan çekimlerini doktor kontrolünde yapıyor.

Uzun yıllar sonra yönetmen koltuğuna oturan Türkan Şoray, uzun set mesaisine dayanamadı.

DOKTOR KONTROLÜNDE DEVAM EDİYOR

Şoray'ın sağlık sorunları yaşadığı iddia edildi. Şoray'ın, filmin kalan çekimlerini doktor kontrolünde yapıyor.

BAŞROLDE KIZI VAR

Türk sinemasının sultanı Muğla'nın Menteşe ilçesinde film çekiyor. Başrolde de kızı Yağmur Ünal var. Şoray, bu filmde eski ve yeni kuşağı buluşturmaya hazırlanıyor.

Güzelliğiyle dillere destan olan ve Yeşilçam'ın efsanesi Türkan Şoray 70 yaşında

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.