Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türk Yıldızları etkinlik TIR’ı Aydın'da

EKONOMİ 10.08.2016 - 11:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3683+ kez okundu.
 

Türk Yıldızları etkinlik TIR’ı Aydın'da

Dünyada çok özel bir akrotim olan Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Türk Yıldızlarına ait etkinlik TIR’ı Türkiye turuna başladı.

AYDIN- Yapılacak olan bu etkinlik turlarında faaliyette olan TIR’ın amacı; Hava Kuvvetleri’ne, Türk Yıldızları’nın ait faaliyetlerine ilişkin tanıtımı sağlamak ve Türk Yıldızları’na ait lisanslı ürünlerinin satışını sağlamaktır. Bu yapılan lisanslı ürün satışlarından elde edilen gelir; şehit olan personel ve askerlerimizin ailelerine yardım sağlayan Hava Kuvvetleri’ne bağlı olan Kartal Vakfı’na aktarılmaktadır. Yaptıkları gösteriler ile büyük ilgi gören Türk Yıldızları, lisanslı ürün satışından elde ettiği gelirlerle de yaptıkları yardımlarla takdir topluyor. Havlu, çocuk tulumu, tişörtler, uçak maketleri gibi birçok geniş ürüne sahip olan Türk Yıldızları etkinlik TIR’ı, Ege Bölgesi’nde planlı tur dahilinde gezilerine devam ediyor. 
Dünyada çok özel bir akrotim olan Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Türk Yıldızlarına ait etkinlik TIR’ı Türkiye turuna başladı.

AYDIN- Yapılacak olan bu etkinlik turlarında faaliyette olan TIR’ın amacı; Hava Kuvvetleri’ne, Türk Yıldızları’nın ait faaliyetlerine ilişkin tanıtımı sağlamak ve Türk Yıldızları’na ait lisanslı ürünlerinin satışını sağlamaktır.

Bu yapılan lisanslı ürün satışlarından elde edilen gelir; şehit olan personel ve askerlerimizin ailelerine yardım sağlayan Hava Kuvvetleri’ne bağlı olan Kartal Vakfı’na aktarılmaktadır. Yaptıkları gösteriler ile büyük ilgi gören Türk Yıldızları, lisanslı ürün satışından elde ettiği gelirlerle de yaptıkları yardımlarla takdir topluyor.

Havlu, çocuk tulumu, tişörtler, uçak maketleri gibi birçok geniş ürüne sahip olan Türk Yıldızları etkinlik TIR’ı, Ege Bölgesi’nde planlı tur dahilinde gezilerine devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.