Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türk Usulü Kazaya Türk Usulü Müdahale

ASAYİŞ 19.05.2015 - 21:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3378+ kez okundu.
 

Türk Usulü Kazaya Türk Usulü Müdahale

Devrilen kamyoneti vatandaşlar kendi güçleri ile yeniden tekerleri üzerine koydu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi ağır yaralandı. Kazada, yola devrilen kamyoneti de vatandaşlar kurtarma ekibi çağırmadan kendi güçleri ve kendi yöntemleri ile tekrara tekerleri üzerine çevirdi. Kaza akşam saatlerinde Aydın-Denizli karayolu Eski KÖYTAŞ önünde meydana geldi. Devrim Santur (38) yönetimindeki 09 HC 538 plakalı otomobil ile Nazilli merkezden İsabeyli Mahallesine gittiği sırada, Hayrettin Geyen (57)  idaresindeki 35 AR 0796 plakalı pikaba arkadan çarptı. Çapmanın şiddetiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Hayrettin Geyen, idaresindeki pikap ile takla atarak karşı şeride geçerek durabildi.  Kaza sonrası Aydın-Denizli karayolu kenarındaki bariyer ile pikap arasına sıkışan Hüseyin Geyen’i olaya şahit olan vatandaşlar bulunduğu yerden çıkardı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil yardım ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine götürülen pikap sürücüsü Hüseyin Geyen’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Devrim Santur’un ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi. Öte yandan görgü tanıkları otomobil sürücüsünün aşırı hızlı ve şerit değiştirmek istediğisırada önündeki pikapa çarptığı ileri sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.
Devrilen kamyoneti vatandaşlar kendi güçleri ile yeniden tekerleri üzerine koydu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi ağır yaralandı. Kazada, yola devrilen kamyoneti de vatandaşlar kurtarma ekibi çağırmadan kendi güçleri ve kendi yöntemleri ile tekrara tekerleri üzerine çevirdi.

Kaza akşam saatlerinde Aydın-Denizli karayolu Eski KÖYTAŞ önünde meydana geldi. Devrim Santur (38) yönetimindeki 09 HC 538 plakalı otomobil ile Nazilli merkezden İsabeyli Mahallesine gittiği sırada, Hayrettin Geyen (57)  idaresindeki 35 AR 0796 plakalı pikaba arkadan çarptı. Çapmanın şiddetiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Hayrettin Geyen, idaresindeki pikap ile takla atarak karşı şeride geçerek durabildi.  Kaza sonrası Aydın-Denizli karayolu kenarındaki bariyer ile pikap arasına sıkışan Hüseyin Geyen’i olaya şahit olan vatandaşlar bulunduğu yerden çıkardı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil yardım ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine götürülen pikap sürücüsü Hüseyin Geyen’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Devrim Santur’un ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Öte yandan görgü tanıkları otomobil sürücüsünün aşırı hızlı ve şerit değiştirmek istediğisırada önündeki pikapa çarptığı ileri sürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.