Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türk Basını’nın nabzı Adana’da atacak

GENEL 13.07.2017 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4152+ kez okundu.
 

Türk Basını’nın nabzı Adana’da atacak

52’incisini 26 - 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Efeler diyarı Aydın’da gerçekleştiren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanlar Konseyi’nin 53‘üncüsü, 14-16 Temmuz tarihleri arasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Adana’da düzenlenecek.

AYDIN- Programla ilgili açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener, program kapsamında 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 18.00 ile 20.00 saatleri arasında, Anadolu basınının sorunlarına çözüm önerilerinin tartışılacağı TGF Yönetim Kurulu toplantısının yapılacağını ifade etti. 15 Temmuz Cumartesi günü saat 09.00 – 13.00 arasında da Başkanlar Konseyi toplantılarına katılarak Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nda temsil edeceklerini belirten Başkan Şener, şunları söyledi: “14 Temmuz Cuma akşamı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ödül törenini de yerinde izleme imkânımız olacak. Toplantıda mesleki sorunlarımızı TGF’ye daha sağlıklı bir şekilde aktarabilmek adına siz değerli meslektaşlarımızın bilgi paylaşımına ihtiyacımız var. Lütfen mesleki sorunlarımızla ilgili ana başlıkları 14 Temmuz Cuma saat 22.00’a kadar aydinagc@gmail.com adresine kurum adı, gazeteci meslektaşımızın adı, mesleki sorunları, çözüm önerileri ve diğer katkılarınızı içeren bir dilekçe ile iletiniz. Çok değerli katkılarınızı bekliyoruz. Türk Basınının sorunlarına çözüm aranacağı toplantıların sonuç bildirgeleri ve gelişmeleri ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi Aydın Gazeteciler Cemiyeti olarak sizlerle paylaşacağımızı belirtmek isteriz.”
52’incisini 26 - 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Efeler diyarı Aydın’da gerçekleştiren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanlar Konseyi’nin 53‘üncüsü, 14-16 Temmuz tarihleri arasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Adana’da düzenlenecek.

AYDIN- Programla ilgili açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener, program kapsamında 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 18.00 ile 20.00 saatleri arasında, Anadolu basınının sorunlarına çözüm önerilerinin tartışılacağı TGF Yönetim Kurulu toplantısının yapılacağını ifade etti.

15 Temmuz Cumartesi günü saat 09.00 – 13.00 arasında da Başkanlar Konseyi toplantılarına katılarak Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nda temsil edeceklerini belirten Başkan Şener, şunları söyledi:

“14 Temmuz Cuma akşamı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ödül törenini de yerinde izleme imkânımız olacak.

Toplantıda mesleki sorunlarımızı TGF’ye daha sağlıklı bir şekilde aktarabilmek adına siz değerli meslektaşlarımızın bilgi paylaşımına ihtiyacımız var. Lütfen mesleki sorunlarımızla ilgili ana başlıkları 14 Temmuz Cuma saat 22.00’a kadar aydinagc@gmail.com adresine kurum adı, gazeteci meslektaşımızın adı, mesleki sorunları, çözüm önerileri ve diğer katkılarınızı içeren bir dilekçe ile iletiniz. Çok değerli katkılarınızı bekliyoruz.

Türk Basınının sorunlarına çözüm aranacağı toplantıların sonuç bildirgeleri ve gelişmeleri ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi Aydın Gazeteciler Cemiyeti olarak sizlerle paylaşacağımızı belirtmek isteriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.