Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Turizmciler kokteylde buluştu

GENEL 19.06.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3579+ kez okundu.
 

Turizmciler kokteylde buluştu

Aydın'ın turistik ilçesi Didim’de, Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen geleneksel, “Yaza Merhaba Kokteyli’nde turizmciler ve ilçe protokolü bir araya geldi.

AYDIN  - Dernek bahçesinde gerçekleştirilen kokteyle Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkan Vekili Kerim Küsmez, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Uçar, oda başkanları, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile turizmciler katıldı. Kokteylin ardından açılış konuşmasını yapan Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Turizm Derneği’nin 30 yıllık bir geçmişi ve Didim’in en önemli derneklerinden birisi olduğunu belirtti. Şentürk Turizm Derneği’nin 1988 yılından beri ilçeye katkı sunduğunu belirterek, “Bugünkü Altınkum Yalı Caddesi’nin kanalizasyonu başlatan kurumdur. 30 yıldır yurt içi ve yurt dışında Didim’i tanıtan kurumdur” dedi. Şentürk konuşmasında, görev yapan eski dernek başkanlarını da hatırlatarak emeklerinden dolayı teşekkür etti. Didim Belediye başkan vekili Kerim Küsmez de, Didim Turizm Derneği’nin Didim’i Didim yapan kuruluş olduğunu belirterek, derneğin turizmin yanı sıra sosyal projelerinde içinde yer aldığını ifade etti. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise, Didim’in artıları ve eksileriyle bir noktaya geldiğini belirterek “Didim Turizm Derneği önemli bir kurulu, ilçeye bir sinerji katmış. Bu noktaya gelmesinden emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından çalınan müzik eşliğinde ikramlar yenilerek, “Değişen Milet Yarımadası Görünümleri” sergisi gezildi.
Aydın'ın turistik ilçesi Didim’de, Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen geleneksel, “Yaza Merhaba Kokteyli’nde turizmciler ve ilçe protokolü bir araya geldi.

AYDIN  - Dernek bahçesinde gerçekleştirilen kokteyle Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkan Vekili Kerim Küsmez, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Uçar, oda başkanları, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile turizmciler katıldı.

Kokteylin ardından açılış konuşmasını yapan Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Turizm Derneği’nin 30 yıllık bir geçmişi ve Didim’in en önemli derneklerinden birisi olduğunu belirtti. Şentürk Turizm Derneği’nin 1988 yılından beri ilçeye katkı sunduğunu belirterek, “Bugünkü Altınkum Yalı Caddesi’nin kanalizasyonu başlatan kurumdur. 30 yıldır yurt içi ve yurt dışında Didim’i tanıtan kurumdur” dedi.

Şentürk konuşmasında, görev yapan eski dernek başkanlarını da hatırlatarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Didim Belediye başkan vekili Kerim Küsmez de, Didim Turizm Derneği’nin Didim’i Didim yapan kuruluş olduğunu belirterek, derneğin turizmin yanı sıra sosyal projelerinde içinde yer aldığını ifade etti.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise, Didim’in artıları ve eksileriyle bir noktaya geldiğini belirterek “Didim Turizm Derneği önemli bir kurulu, ilçeye bir sinerji katmış. Bu noktaya gelmesinden emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından çalınan müzik eşliğinde ikramlar yenilerek, “Değişen Milet Yarımadası Görünümleri” sergisi gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.