Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Turizmciler 2018 için el ele verdi

TURİZM 29.10.2017 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2734+ kez okundu.
 

Turizmciler 2018 için el ele verdi

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “El Ele” açık hava partisi Kuşadası Double Tree Hilton Old Town Tanneries’de gerçekleştirildi.

AYDIN- Açık hava partisine Kuşadası’nda faaliyet gösteren turizm profesyonelleri ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi. Davette bir konuşma gerçekleştiren KODER Başkanı Tacettin Özden, “Ülke genelinde yaşanan talihsiz olaylardan dolayı kötü bir sezon geçirdik ve 2018 yılında da aynı sıkıntıların yaşanması ihtimali yüksek. Zor geçirdiğimiz kötü sezonu nasıl pozitif hale getirebiliriz, neler yapabiliriz diye üzerinde çalışıyor, özellikle hükümet nezdinde de çok ciddi girişimlerde bulunuyoruz. 2016 ve 2017 yılında hükümetimizden ciddi destek aldığımız malumunuz. Önümüzdeki yıl da hükümetimizden bu desteğin devam edeceğini düşünüyoruz. Turizm sektörünün en az 2-3 yıl daha desteğe ihtiyacı olacak. Özellikle iç turizmin daha da geliştirilmesi ve farklı pazarları bulmamız gerekiyor“ dedi. Turizm sektörünün 50'den fazla sektöre katma değer oluşturduğuna dikkati çeken KODER Başkanı Tacettin Özden, “Herkes bu sektörden bir şekilde faydalanıyor. O yüzden bu sektörün ayakta kalması ve yaşaması gerek. Yaşayabilmesi için de el birliğiyle hükümetin, belediyenin ve Büyükşehir Belediyesinin turizm sektörüne destek vermesi gerekiyor. Bu desteğe ihtiyacımız var. Önümüzdeki yılların başarılı ve az zararlı geçirilmesinin yolu bu desteklerdir. Hep beraber bu zor dönemde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Müşteri memnuniyetini ihmal etmeyeceğiz, sürdürülebilir turizmden asla taviz vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlikle kötü giden sezonun üstesinden geleceğiz” dile konuştu. Turizmcileri bir araya getiren açık hava partisi çeşitli müzik gruplarının konserleri ile geç saatlere kadar sürdü.
Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “El Ele” açık hava partisi Kuşadası Double Tree Hilton Old Town Tanneries’de gerçekleştirildi.

AYDIN- Açık hava partisine Kuşadası’nda faaliyet gösteren turizm profesyonelleri ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi.

Davette bir konuşma gerçekleştiren KODER Başkanı Tacettin Özden, “Ülke genelinde yaşanan talihsiz olaylardan dolayı kötü bir sezon geçirdik ve 2018 yılında da aynı sıkıntıların yaşanması ihtimali yüksek. Zor geçirdiğimiz kötü sezonu nasıl pozitif hale getirebiliriz, neler yapabiliriz diye üzerinde çalışıyor, özellikle hükümet nezdinde de çok ciddi girişimlerde bulunuyoruz. 2016 ve 2017 yılında hükümetimizden ciddi destek aldığımız malumunuz. Önümüzdeki yıl da hükümetimizden bu desteğin devam edeceğini düşünüyoruz. Turizm sektörünün en az 2-3 yıl daha desteğe ihtiyacı olacak. Özellikle iç turizmin daha da geliştirilmesi ve farklı pazarları bulmamız gerekiyor“ dedi.

Turizm sektörünün 50'den fazla sektöre katma değer oluşturduğuna dikkati çeken KODER Başkanı Tacettin Özden, “Herkes bu sektörden bir şekilde faydalanıyor. O yüzden bu sektörün ayakta kalması ve yaşaması gerek. Yaşayabilmesi için de el birliğiyle hükümetin, belediyenin ve Büyükşehir Belediyesinin turizm sektörüne destek vermesi gerekiyor. Bu desteğe ihtiyacımız var. Önümüzdeki yılların başarılı ve az zararlı geçirilmesinin yolu bu desteklerdir. Hep beraber bu zor dönemde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Müşteri memnuniyetini ihmal etmeyeceğiz, sürdürülebilir turizmden asla taviz vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlikle kötü giden sezonun üstesinden geleceğiz” dile konuştu.

Turizmcileri bir araya getiren açık hava partisi çeşitli müzik gruplarının konserleri ile geç saatlere kadar sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.