Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Turizm Acentesi açıldı

RESMİ İLAN 01.10.2015 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 59375+ kez okundu.
 

Turizm Acentesi açıldı

Devlet karayolu üzeri Dört Yol mevkiinde Profesyonel Turist Rehberi Özgür Ekiz’in bayiliğini yapacağı Voyelle Tour Turizm Acentesi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın açılışını yaptığı törenle Nazilli’de hizmete girdi.

Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve çok sayıda davetli katıldı. Büyüyen ve genişleyen Nazilli’nin açılan yeni iş yerleri ile ekonomisinin daha da hareketlendiğini ifade eden Başkan Alıcık “İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor.  İlçemiz hem uzun yaşam şehri hem de bir üniversite şehri olarak kendini tescillemiş durumdadır. Bu iki önemli unsur ile her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğu Türkiye sınırları ve ülke sınırları dışında bile görülüp takibe alınmıştır. Artık uluslar arası statüye sahip olan Nazilli’miz dolayısı ile de bu bölgede önemli bir merkez durumundadır.  Nazilli’de bayiliğini yapacağı Voyelle Tour Turizm Acentesi sahibi Profesyonel Turist Rehberi Özgür Ekiz kardeşimizde burada uluslar arası bir iş yapacak ve Nazilli halkına en iyi hizmeti verecektir. Yeni iş yerlerinin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz aş ve iş derdine de çare olacak, iş yerinde çalıştıracağı kişilere meslek sahibi olmasını sağlayarak katkıda bulunacaktır. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanların iş sahibi olmasının yanında ekonomiye ayrıca katkı sağlayacaklardır. Bu gün burada açılışını yaptığımız bu işyerinin Nazilli’ye ve iş yeri sahiplerine hayırlara vesile olmasını diliyor, kendilerini kutluyorum” dedi. Acente sahibi profesyonel turist rehberi Özgür Ekiz, Nazilli'nin uzun yaşam şehri özelliğini ön plana çıkararak tanınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek verecekleri hizmetler hakkında Alıcık ve davetlilere bilgiler verdi. Okunan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu ve acente sahibi Özgür Ekiz birlikte kesti. Başkan Alıcık, Milletvekili adayı Deniz Depboylu ve İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan kurdele kesiminden sonra acente sahibi Özgür Ekiz, açılışa katılan davetliler ve çalışanlar ile sohbet etti.
Devlet karayolu üzeri Dört Yol mevkiinde Profesyonel Turist Rehberi Özgür Ekiz’in bayiliğini yapacağı Voyelle Tour Turizm Acentesi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın açılışını yaptığı törenle Nazilli’de hizmete girdi.

Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyüyen ve genişleyen Nazilli’nin açılan yeni iş yerleri ile ekonomisinin daha da hareketlendiğini ifade eden Başkan Alıcık “İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor.  İlçemiz hem uzun yaşam şehri hem de bir üniversite şehri olarak kendini tescillemiş durumdadır. Bu iki önemli unsur ile her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğu Türkiye sınırları ve ülke sınırları dışında bile görülüp takibe alınmıştır. Artık uluslar arası statüye sahip olan Nazilli’miz dolayısı ile de bu bölgede önemli bir merkez durumundadır.  Nazilli’de bayiliğini yapacağı Voyelle Tour Turizm Acentesi sahibi Profesyonel Turist Rehberi Özgür Ekiz kardeşimizde burada uluslar arası bir iş yapacak ve Nazilli halkına en iyi hizmeti verecektir. Yeni iş yerlerinin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz aş ve iş derdine de çare olacak, iş yerinde çalıştıracağı kişilere meslek sahibi olmasını sağlayarak katkıda bulunacaktır. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanların iş sahibi olmasının yanında ekonomiye ayrıca katkı sağlayacaklardır. Bu gün burada açılışını yaptığımız bu işyerinin Nazilli’ye ve iş yeri sahiplerine hayırlara vesile olmasını diliyor, kendilerini kutluyorum” dedi.

Acente sahibi profesyonel turist rehberi Özgür Ekiz, Nazilli'nin uzun yaşam şehri özelliğini ön plana çıkararak tanınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek verecekleri hizmetler hakkında Alıcık ve davetlilere bilgiler verdi.

Okunan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu ve acente sahibi Özgür Ekiz birlikte kesti. Başkan Alıcık, Milletvekili adayı Deniz Depboylu ve İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan kurdele kesiminden sonra acente sahibi Özgür Ekiz, açılışa katılan davetliler ve çalışanlar ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.