Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Turistler yaralandı

ASAYİŞ 24.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3222+ kez okundu.
 

Turistler yaralandı

Hollandalı turistleri taşıyan taksiye TIR çarptı: 3 yaralı

AYDIN  - Kuşadası’nda tatil yapan Hollandalı iki turisti havaalanına götüren taksiye virajı alamayan TIR’ın dorsesi çarptı. Kazada taksi şoförü ile Hollandalı iki turist yaralandı. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Selçuk istikametine gitmekte olan ve önündeki virajı alamayan bir TIR’ın dorsesi savrularak, seyir halindeki Ural İşçen yönetimindeki 09 T 4155 plakalı ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol artasında takla atan ticari taksinin şoförü Ural İşçen ile takside yolcu olarak bulunan Hollandalı iki turist ağır şekilde yaralandı. Kuşadası’nda tatil yapan ve İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na giden iki turist ile taksi şoförü, Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Kuşadası-Menderes karayolu kısa bir süre trafiğe kapanırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.
Hollandalı turistleri taşıyan taksiye TIR çarptı: 3 yaralı

AYDIN  - Kuşadası’nda tatil yapan Hollandalı iki turisti havaalanına götüren taksiye virajı alamayan TIR’ın dorsesi çarptı. Kazada taksi şoförü ile Hollandalı iki turist yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Selçuk istikametine gitmekte olan ve önündeki virajı alamayan bir TIR’ın dorsesi savrularak, seyir halindeki Ural İşçen yönetimindeki 09 T 4155 plakalı ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol artasında takla atan ticari taksinin şoförü Ural İşçen ile takside yolcu olarak bulunan Hollandalı iki turist ağır şekilde yaralandı.

Kuşadası’nda tatil yapan ve İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na giden iki turist ile taksi şoförü, Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Kuşadası-Menderes karayolu kısa bir süre trafiğe kapanırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.