Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Turist Ömer gibi gelip gitmişler

GÜNCEL 14.08.2017 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3898+ kez okundu.
 

Turist Ömer gibi gelip gitmişler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine bir yenisini daha ekledi.

  AYDIN- Başkan Çerçioğlu, Karpuzlu’ya verdiği sosyal tesis sözünü tuttu ve Karpuzlu Sosyal Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Karpuzlu ilçe Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çerçioğlu’nun alana gelmesiyle Karpuzlu halkı yoğun ilgi gösterdi. Uzun kuyruk oluşturarak Topuklu Efe ile tokalaşmak isteyen Karpuzlular, sıcak havaya rağmen büyük izdihama neden oldu. “Bu sıcakta bizleri yalnız bırakmayan, Karpuzlu halkına teşekkür ediyorum. Helal olsun size” diyerek sözlerine başlayan Çerçioğlu, açılış konuşmasında, “Biz yola çıkarken Aydın'ı Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız demiştik. Aydın Merkezde ne varsa Karpuzlu’da olacak. Karpuzlu bugüne kadar maalesef hizmet alamamış. Turist Ömer gibi gelip gitmişler, biz gedik mi hizmet için geliriz. Bizim görevimiz çalışmak, hizmet etmek. İsteyen istediği kadar konuşabilir. Bizim birileri gibi, boş lafa vaktimiz yok. Karpuzlu Halkı ister Büyükşehir yapar. Başta söylediğim gibi hizmeti her yere götürüyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Karpuzlu’ya 15 milyon TL yatırım yaptık. ASKİ olarak toplam 48 bin 18 metre hat çalışması yapılmıştır. Fen İşleri olarak bugüne kadar Karpuzlu ve mahallerinde toplam 230 bin metre kare yol yaptık. Sizler arkamızda olduğunuz sürece günde 18 saat çalışmaya devam edeceğiz. Allah nazarlardan korusun” diye konuştu. Başkan Çerçioğlu’nun sözleri sık sık vatandaşların alkışlarıyla kesildi. İçinde yüzme havuzu, oyun parkı ve kafeterya gibi birçok aktivitenin olduğu sosyal tesisin açılışında Başkan Çerçioğlu, Hürriyet ve 19 Mayıs Caddeleri’ne en kısa sürede sıcak asfalt döküleceğinin müjdesini de verdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine bir yenisini daha ekledi.

 

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, Karpuzlu’ya verdiği sosyal tesis sözünü tuttu ve Karpuzlu Sosyal Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Karpuzlu ilçe Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çerçioğlu’nun alana gelmesiyle Karpuzlu halkı yoğun ilgi gösterdi. Uzun kuyruk oluşturarak Topuklu Efe ile tokalaşmak isteyen Karpuzlular, sıcak havaya rağmen büyük izdihama neden oldu.

“Bu sıcakta bizleri yalnız bırakmayan, Karpuzlu halkına teşekkür ediyorum. Helal olsun size” diyerek sözlerine başlayan Çerçioğlu, açılış konuşmasında, “Biz yola çıkarken Aydın'ı Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız demiştik. Aydın Merkezde ne varsa Karpuzlu’da olacak. Karpuzlu bugüne kadar maalesef hizmet alamamış. Turist Ömer gibi gelip gitmişler, biz gedik mi hizmet için geliriz. Bizim görevimiz çalışmak, hizmet etmek. İsteyen istediği kadar konuşabilir. Bizim birileri gibi, boş lafa vaktimiz yok. Karpuzlu Halkı ister Büyükşehir yapar. Başta söylediğim gibi hizmeti her yere götürüyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Karpuzlu’ya 15 milyon TL yatırım yaptık. ASKİ olarak toplam 48 bin 18 metre hat çalışması yapılmıştır. Fen İşleri olarak bugüne kadar Karpuzlu ve mahallerinde toplam 230 bin metre kare yol yaptık. Sizler arkamızda olduğunuz sürece günde 18 saat çalışmaya devam edeceğiz. Allah nazarlardan korusun” diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu’nun sözleri sık sık vatandaşların alkışlarıyla kesildi. İçinde yüzme havuzu, oyun parkı ve kafeterya gibi birçok aktivitenin olduğu sosyal tesisin açılışında Başkan Çerçioğlu, Hürriyet ve 19 Mayıs Caddeleri’ne en kısa sürede sıcak asfalt döküleceğinin müjdesini de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.