Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Turist gemileri rota değiştirdi

RESMİ İLAN 17.07.2016 - 03:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 58220+ kez okundu.
 

Turist gemileri rota değiştirdi

Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken 2 turist gemisi seferlerini iptal ederek, Mikanos ve Sakız adalarına gitti

Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken ve içlerinde 3 bine yakın turist bulunan 2 turist gemisi Türkiye seferlerini iptal ederek, Yunanistan’ın Mikanos ve Sakız adasına gitti.  Edinilen bilgiye göre, dün gece yapılan darbe girişiminin ardından Kruvaziyer turizmin başkenti sayılan Kuşadası Limanı özel güvenlik görevlileri tarafından giriş ve çıkışlara kapatılmıştı. Bu gelişmenin ardından bu sabah saatlerinden Kuşadası’na gelmesi gereken Yunan bandıralı Celestyal Olympia ve Celestyal Cristal isimli gemileri seferlerini iptal ederek rota değiştirdi. 5 günlük Ege-Akdeniz turundaki toplam 3 bin yolcu kapasiteli gemilerden Celestyal Olympia’nın Mikanos, Celestyal Cristal isimli geminin ise Sakız adasına gittiği öğrenildi.   Bu arada, Kuşadası’na yarın gelmesi beklenen Akdeniz turundaki Carnaval Vista isimli geminin de seferini iptal ettiği açıklandı. 4 bin yolcu kapasiteli dev transatlantiğin de diğer turist gemileri gibi rota değiştirerek, Kuşadası yerine en yakın Yunan adasına gideceği kaydedildi.
Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken 2 turist gemisi seferlerini iptal ederek, Mikanos ve Sakız adalarına gitti

Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken ve içlerinde 3 bine yakın turist bulunan 2 turist gemisi Türkiye seferlerini iptal ederek, Yunanistan’ın Mikanos ve Sakız adasına gitti. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece yapılan darbe girişiminin ardından Kruvaziyer turizmin başkenti sayılan Kuşadası Limanı özel güvenlik görevlileri tarafından giriş ve çıkışlara kapatılmıştı. Bu gelişmenin ardından bu sabah saatlerinden Kuşadası’na gelmesi gereken Yunan bandıralı Celestyal Olympia ve Celestyal Cristal isimli gemileri seferlerini iptal ederek rota değiştirdi. 5 günlük Ege-Akdeniz turundaki toplam 3 bin yolcu kapasiteli gemilerden Celestyal Olympia’nın Mikanos, Celestyal Cristal isimli geminin ise Sakız adasına gittiği öğrenildi.

  Bu arada, Kuşadası’na yarın gelmesi beklenen Akdeniz turundaki Carnaval Vista isimli geminin de seferini iptal ettiği açıklandı. 4 bin yolcu kapasiteli dev transatlantiğin de diğer turist gemileri gibi rota değiştirerek, Kuşadası yerine en yakın Yunan adasına gideceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.