Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Turgutlu’daki Aydınlılar gecede buluştu

GÜNCEL 19.01.2018 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4135+ kez okundu.
 

Turgutlu’daki Aydınlılar gecede buluştu

Turgutlu'da yaşayan Aydınlılar her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 7. Aydınlılar Gecesi’nde buluştu.

AYDIN- Turgutlu Palm City Otelde muhteşem bir gecede buluştu. Gecede konuşma yapan Turgutlu'da Yaşayan Aydın'lılar Grubu Başkanı Milli Eğitim Eski Müdürü Hayrettin Seyhan, birlik beraberlik mesajları vererek, “Bu sene 7'ncisini düzenlediğimiz gecemizde günden güne büyüyerek Turgutlu'da Aydınlıların kenetlenip bir güç olduklarını, ayrıca gecenin düzenlenmesinde sponsor olan Turgutlu’daki esnaf Aydınlılara ve emeği gecen herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geceye katılan tüm Aydınlılara, İzmir Karşıyaka Ege Bölgesi Aydınlı Yörükler ve Efeler Derneği Başkanı Mehmet Oğuz ve yönetimine, zeybek ve efe gösterisiyle Aydın Yenipazar Efeleri Yaşatma Derneği Başkanı Nedim Gürpınar ve ekibine, yine geceye katılan Aydınlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Meşe Öz'e ve İzmir'den gecemize katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Feyzi Önder'e teşekkür edip daha nice gecelerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi. Geceye katılanlar Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Meşe Öz'ün ve Feyzi Önder'in söylediği türküler ile coşup toplu halde zeybek oynadılar. Ayrıca Aydınlıların gecesinde olmazsa olmazı muhteşem zeybek gösterisiyle Aydın Yenipazar Efelerinin Başkanı Nedim Gürpınar ve ekibinin gösterisi ile güzel bir gece geçirdiler. Tahmini geceye 250 300 kişi katıldı.
Turgutlu'da yaşayan Aydınlılar her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 7. Aydınlılar Gecesi’nde buluştu.

AYDIN- Turgutlu Palm City Otelde muhteşem bir gecede buluştu. Gecede konuşma yapan Turgutlu'da Yaşayan Aydın'lılar Grubu Başkanı Milli Eğitim Eski Müdürü Hayrettin Seyhan, birlik beraberlik mesajları vererek, “Bu sene 7'ncisini düzenlediğimiz gecemizde günden güne büyüyerek Turgutlu'da Aydınlıların kenetlenip bir güç olduklarını, ayrıca gecenin düzenlenmesinde sponsor olan Turgutlu’daki esnaf Aydınlılara ve emeği gecen herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geceye katılan tüm Aydınlılara, İzmir Karşıyaka Ege Bölgesi Aydınlı Yörükler ve Efeler Derneği Başkanı Mehmet Oğuz ve yönetimine, zeybek ve efe gösterisiyle Aydın Yenipazar Efeleri Yaşatma Derneği Başkanı Nedim Gürpınar ve ekibine, yine geceye katılan Aydınlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Meşe Öz'e ve İzmir'den gecemize katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Feyzi Önder'e teşekkür edip daha nice gecelerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

Geceye katılanlar Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Meşe Öz'ün ve Feyzi Önder'in söylediği türküler ile coşup toplu halde zeybek oynadılar.

Ayrıca Aydınlıların gecesinde olmazsa olmazı muhteşem zeybek gösterisiyle Aydın Yenipazar Efelerinin Başkanı Nedim Gürpınar ve ekibinin gösterisi ile güzel bir gece geçirdiler. Tahmini geceye 250 300 kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.