Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TÜMSİAD’dan SGK İl Müdürlüğüne ziyaret

GÜNCEL 22.03.2017 - 09:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3168+ kez okundu.
 

TÜMSİAD’dan SGK İl Müdürlüğüne ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğüne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AYDIN- SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD Aydın Şubesini Başkan Yardımcısı Ömür Alcak, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Dinçer, Zafer Okumuş ve şube Sekreteri Talat Çerçi temsil etti. TÜMSİAD heyetinin, derneğin etkinlikleri hakkında bilgi vererek başladığı sohbet samimi bir havada geçti. Projelerden memnuniyet duyduğunu ifade eden SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz, kurum olarak toplum yararına yapılacak projelerin bir ucundan tutmaktan mutlu olacaklarını dile getirdi. İstihdamı arttırmaya yönelik projeler yaptıklarından bahseden Zeynep Yılmaz, “İşverenlerimize yönelik daha birçok desteğimiz mevcut, sizlerle de iş birliği içerisinde bunları kamuoyuna duyurmak isteriz” dedi.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğüne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AYDIN- SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD Aydın Şubesini Başkan Yardımcısı Ömür Alcak, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Dinçer, Zafer Okumuş ve şube Sekreteri Talat Çerçi temsil etti. TÜMSİAD heyetinin, derneğin etkinlikleri hakkında bilgi vererek başladığı sohbet samimi bir havada geçti.

Projelerden memnuniyet duyduğunu ifade eden SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz, kurum olarak toplum yararına yapılacak projelerin bir ucundan tutmaktan mutlu olacaklarını dile getirdi. İstihdamı arttırmaya yönelik projeler yaptıklarından bahseden Zeynep Yılmaz, “İşverenlerimize yönelik daha birçok desteğimiz mevcut, sizlerle de iş birliği içerisinde bunları kamuoyuna duyurmak isteriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.