Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TÜMSİAD, devlet desteklerini konuştu

EKONOMİ 31.10.2017 - 09:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1906+ kez okundu.
 

TÜMSİAD, devlet desteklerini konuştu

TÜMSİAD Aydın Şubesi, devlet destekleri konferansı düzenledi.

AYDIN- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)Aydın şubesi, “Teşvikler ve Güncel Devlet Destekleri” konulu bir konferans düzenledi. Yatırım danışmanı Murat Başaran’ın konuşmacı olduğu konferans, Aydın Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Çok sayıda Aydınlı işadamının katıldığı konferansın ana konusunu, KOSGEB destekleri, Tarım Bakanlığı destekleri, TKDK destekleri ve genel destek programları oluşturdu. Aydın’ın çeşitli destek programlarında çeşitli iş girişimlerine yönelik destek oranlarına yönelik geniş bir sunum yapıldı. Konferans soru cevap şeklinde interaktif bilgi alışverişi ile sona erdi.
TÜMSİAD Aydın Şubesi, devlet destekleri konferansı düzenledi.

AYDIN- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)Aydın şubesi, “Teşvikler ve Güncel Devlet Destekleri” konulu bir konferans düzenledi.

Yatırım danışmanı Murat Başaran’ın konuşmacı olduğu konferans, Aydın Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Çok sayıda Aydınlı işadamının katıldığı konferansın ana konusunu, KOSGEB destekleri, Tarım Bakanlığı destekleri, TKDK destekleri ve genel destek programları oluşturdu. Aydın’ın çeşitli destek programlarında çeşitli iş girişimlerine yönelik destek oranlarına yönelik geniş bir sunum yapıldı.

Konferans soru cevap şeklinde interaktif bilgi alışverişi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.