Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TÜMSİAD Başkanları toplandı

EKONOMİ 16.05.2017 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2628+ kez okundu.
 

TÜMSİAD Başkanları toplandı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ege Bölgesi şubelerinin başkanlar toplantısı Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

AYDIN- TÜMSİAD Aydın Şubesi’nin ev sahipliğinde 3 gün devam eden devam program Aydın’ın Germencik ilçesinde bulunan termal tesislerde yapıldı. TÜMSİAD Ege Bölgesi’nden Sorumlu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan başkanlığındaki toplantıya ev sahipliği yapan Aydın şubenin yanı sıra İzmir, Denizli, Kütahya, Uşak, Afyon ve Manisa şube başkanları katıldı. TÜMSİAD’ın bölgesel faaliyetleri ve bölgesel ekonomik kalkınmaya yapılabilecek katkıların irdelendiği toplantıda, iş adamları arasında iletişimin artmasına yönelik çözüm önerileri de sunuldu. Ayrıca Aydın ve İzmir şubelerinin yönetim kurulları da ortaklaşa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, şöyle konuştu: “TÜMSİAD olarak, derneğimizin ana kuruluş gayelerinden olan bölgesel kalkınma olgusuna katkılar yapmak için bir araya geldik. Yeni ekonomik göstergeler ışığında ticari hayatımızda neler bizi bekliyor? Nelere hazırlanmalıyız? Bunları irdeledik. Aydınımıza gelip toplantımıza katılan herkese müteşekkiriz.”
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ege Bölgesi şubelerinin başkanlar toplantısı Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

AYDIN- TÜMSİAD Aydın Şubesi’nin ev sahipliğinde 3 gün devam eden devam program Aydın’ın Germencik ilçesinde bulunan termal tesislerde yapıldı. TÜMSİAD Ege Bölgesi’nden Sorumlu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan başkanlığındaki toplantıya ev sahipliği yapan Aydın şubenin yanı sıra İzmir, Denizli, Kütahya, Uşak, Afyon ve Manisa şube başkanları katıldı. TÜMSİAD’ın bölgesel faaliyetleri ve bölgesel ekonomik kalkınmaya yapılabilecek katkıların irdelendiği toplantıda, iş adamları arasında iletişimin artmasına yönelik çözüm önerileri de sunuldu. Ayrıca Aydın ve İzmir şubelerinin yönetim kurulları da ortaklaşa bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, şöyle konuştu:

“TÜMSİAD olarak, derneğimizin ana kuruluş gayelerinden olan bölgesel kalkınma olgusuna katkılar yapmak için bir araya geldik. Yeni ekonomik göstergeler ışığında ticari hayatımızda neler bizi bekliyor? Nelere hazırlanmalıyız? Bunları irdeledik. Aydınımıza gelip toplantımıza katılan herkese müteşekkiriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.