Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TÜMSİAD 19 Mayıs’ı kutladı

GÜNCEL 19.05.2017 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3864+ kez okundu.
 

TÜMSİAD 19 Mayıs’ı kutladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN - TÜMSİAD Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Ünal, yayınladı mesajda şunları söyledi: “Milli kurtuluş destanımızın en önemli dönüm noktalarından olan Atatürk’ün Samsuna çıkışının 98. yıldönümünü saygıyla anıyoruz. Zor şartlar altında verilen kurtuluş mücadelemizin bu müstesna günü, milletimizin sıkıntıya düştüğünde nasıl bir iradeyi bağrından çıkarabildiğinin anıtlaşmış bir örneğidir. Büyük komutan Gazi Mustafa Kemal bu anlamlı günü gençliğimize armağan etmiş, milletimizin hafızasında daima taze kalmasını istemiştir. Çünkü gençler yarınların kahramanlarıdır. Bu vesile ile milletimizin ve tüm gençlerimizin bu güzel günlerini candan kutluyor, heyecanlarını paylaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere kurtuluş savaşımızın tüm neferlerini ve vatan ve millet uğruna toprağa düşmüş aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.”
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN - TÜMSİAD Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Ünal, yayınladı mesajda şunları söyledi:

“Milli kurtuluş destanımızın en önemli dönüm noktalarından olan Atatürk’ün Samsuna çıkışının 98. yıldönümünü saygıyla anıyoruz. Zor şartlar altında verilen kurtuluş mücadelemizin bu müstesna günü, milletimizin sıkıntıya düştüğünde nasıl bir iradeyi bağrından çıkarabildiğinin anıtlaşmış bir örneğidir.

Büyük komutan Gazi Mustafa Kemal bu anlamlı günü gençliğimize armağan etmiş, milletimizin hafızasında daima taze kalmasını istemiştir. Çünkü gençler yarınların kahramanlarıdır. Bu vesile ile milletimizin ve tüm gençlerimizin bu güzel günlerini candan kutluyor, heyecanlarını paylaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere kurtuluş savaşımızın tüm neferlerini ve vatan ve millet uğruna toprağa düşmüş aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.