Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tüm Yerel Sen Servet Toptaş’ı bağrına bastı

GENEL 15.12.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3203+ kez okundu.
 

Tüm Yerel Sen Servet Toptaş’ı bağrına bastı

9 Eylül 2013 tarihinde emek, vatan ve cumhuriyet şiarıyla, yerel yönetim alanında çalışan kamu emekçilerini örgütleyen Tüm Yerel Sen'nin 2. dönem 6. Başkanlar Kurulu Toplantısı SUHAN 360 SPA Hotel’de yapıldı.

AYDIN- Türkiye çapında hemen hemen her ilde örgütlenen ve 12 bin civarında üyesi olan Tüm Yerel Sen'nin Başkanlar Kurulu Toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tüm Yerel Sen’nin, gücünü emekçilerden alan ve Atatürk Devrimleri’ çizgisinde bir sendika olduğunu ifade eden Genel Başkan Dr. Hakan Kıran, ‘’önümüzdeki yerel seçimlerde emeğe saygı gösteren Cumhuriyet Değerlerimize sahip çıkan her adaya destek verecektir’’ dedi. Hakan Kıran, MYK Üyesi Servet Toptaş’a CHP ‘den Didim Belediye Başkan Aday Adaylığından dolayı sendika adına başarılar diledikten sonra kendisine başarılarından dolayı plaket sundu. Plaketi alan Servet Toptaş, birlikte çalıştığı başkan kurulundaki arkadaşlarına duygularını ifade etti. Didim CHP Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yürüttüğü MYK görevinden istifa ettiğini ifade eden Toptaş, ‘’Çıktığım yolda görev verilirse, Didim’e başkan olursam, bu görevi laikiyle yapacağıma şüpheniz olmasın. Görev alamazsam, bu geçici ayrılık bitecek. Tekrar mücadeleye ve örgütlenmeye devam diyerek aranıza döneceğim. Sizlere bir kez daha sarılmak istiyorum.’’ diyerek tüm şube başkanlarını tek tek öptükten sonra duygusal bir havada teşekkür etti. Plaketini alan Servet Toptaş mutlu ama duygu yüklüydü. Tüm Yerel Sen'in 14 Şube Başkanı’nın katıldığı Başkanlar Kurulu, Çukurova Belediyesi'nde geçtiğimiz günlerde görevi başında bulunan zabıta emekçilerine atfedildi.
9 Eylül 2013 tarihinde emek, vatan ve cumhuriyet şiarıyla, yerel yönetim alanında çalışan kamu emekçilerini örgütleyen Tüm Yerel Sen'nin 2. dönem 6. Başkanlar Kurulu Toplantısı SUHAN 360 SPA Hotel’de yapıldı.

AYDIN- Türkiye çapında hemen hemen her ilde örgütlenen ve 12 bin civarında üyesi olan Tüm Yerel Sen'nin Başkanlar Kurulu Toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tüm Yerel Sen’nin, gücünü emekçilerden alan ve Atatürk Devrimleri’ çizgisinde bir sendika olduğunu ifade eden Genel Başkan Dr. Hakan Kıran, ‘’önümüzdeki yerel seçimlerde emeğe saygı gösteren Cumhuriyet Değerlerimize sahip çıkan her adaya destek verecektir’’ dedi. Hakan Kıran, MYK Üyesi Servet Toptaş’a CHP ‘den Didim Belediye Başkan Aday Adaylığından dolayı sendika adına başarılar diledikten sonra kendisine başarılarından dolayı plaket sundu. Plaketi alan Servet Toptaş, birlikte çalıştığı başkan kurulundaki arkadaşlarına duygularını ifade etti. Didim CHP Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yürüttüğü MYK görevinden istifa ettiğini ifade eden Toptaş, ‘’Çıktığım yolda görev verilirse, Didim’e başkan olursam, bu görevi laikiyle yapacağıma şüpheniz olmasın. Görev alamazsam, bu geçici ayrılık bitecek. Tekrar mücadeleye ve örgütlenmeye devam diyerek aranıza döneceğim. Sizlere bir kez daha sarılmak istiyorum.’’ diyerek tüm şube başkanlarını tek tek öptükten sonra duygusal bir havada teşekkür etti. Plaketini alan Servet Toptaş mutlu ama duygu yüklüydü.

Tüm Yerel Sen'in 14 Şube Başkanı’nın katıldığı Başkanlar Kurulu, Çukurova Belediyesi'nde geçtiğimiz günlerde görevi başında bulunan zabıta emekçilerine atfedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.