Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tüm Türkiye’de aranıyordu

ASAYİŞ 14.09.2019 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3010+ kez okundu.
 

Tüm Türkiye’de aranıyordu

28 ayrı bilişim ve sahtekarlık suçlarından aranan zanlı yakalandı.

AYDIN- Kuşadası Polisi, 28 ayrı bilişim ve sahtekarlık suçundan tüm Türkiye’de aranan bir zanlıyı yakaladı. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde sahte kimlik kullanan bir şüpheliyi yakaladı. Yapılan sorgulamada asıl ismi T.K. olan şüphelinin 12 ayrı resmî belgede sahtecilik, 12 ayrı Bilişim Sistemler Banka veya Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, 4 ayrı Hırsızlık, Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği gibi toplam 28 suçtan arandığı tespit edildi. Tüm Türkiye’de aranırken Kuşadası polisi tarafından yakalanan T.K. İsimli zanlı, emniyetteki sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.
28 ayrı bilişim ve sahtekarlık suçlarından aranan zanlı yakalandı.

AYDIN- Kuşadası Polisi, 28 ayrı bilişim ve sahtekarlık suçundan tüm Türkiye’de aranan bir zanlıyı yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde sahte kimlik kullanan bir şüpheliyi yakaladı.

Yapılan sorgulamada asıl ismi T.K. olan şüphelinin 12 ayrı resmî belgede sahtecilik, 12 ayrı Bilişim Sistemler Banka veya Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, 4 ayrı Hırsızlık, Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği gibi toplam 28 suçtan arandığı tespit edildi.

Tüm Türkiye’de aranırken Kuşadası polisi tarafından yakalanan T.K. İsimli zanlı, emniyetteki sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.