Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tüm Kurumlarda Video Konferans dönemi

GÜNCEL 31.03.2020 - 18:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3591+ kez okundu.
 

Tüm Kurumlarda Video Konferans dönemi

Uzak Doğu’da ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Avrupa, Asya, Avustralya, Amerika ve Afrika Kıt'asını etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19),Türkiye’de de her geçen gün etkisini artırarak devam ediyor.

Corona Virüsü 30 Mart son durum: Türkiye'de kaç Corona virüs vakası var? Son dakika Corona Virüs haritası. Corona Virüs salgını dünya genelinde 786.291 kişide görüldü. 37.820 kişi Corona virüsünden dolayı hayatını kaybederken, 166.088 kişi de bu virüsü yenerek tedavisini tamamladı. Türkiye'deki Corona virüs vaka ve ölü sayıları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından saat 19.00’da Twitter'dan bildiriliyor. Son açıklamaya göre 30 Mart Pazartesi günü 11.535 test yapıldı. Bu testlerden çıkan vaka sayısı 1.610 olurken bir günde en çok ölüm de dün yaşandı. Dün 37 hasta vefat ederken ülkemizde Corona virüs yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 168 oldu. Toplam entübe sayısı 523 olarak ifade edilirken, bugüne kadar 162 hasta iyileşerek taburcu oldu. KAMU KURUM ve KURULUŞLARDA VİDEO KONFERANS Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ile video konferans sitemiyle toplantılar düzenliyor. Korona virüse karşı alınan önlemler ve son durum masaya yatırıldığı kamuoyu tarafından ulusal medyadan ana haber bültenlerinde vatandaşlara duyurulmuştu. ‘TARIM HER ŞEYİN KAYNAĞIDIR’ Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İl Müdürleriyle yaptığı Video Konferansta, “Mart-Nisan Ayları çiftçilerimiz için çok stratejiktir’ ‘her şey sınırlandırılsa bile beslenme sınırlandırılamaz’ Bu kapsamda  ‘tarım her şeyin kaynağıdır’ dedi. Bakan Pakdemirli, "Önceliğimiz gıda arz ve talep dengesini korumak, vatandaşımızı güvenli gıdayı ulaştırmaktır" Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Covid19 virüsü tedbirleri kapsamında telekonferans yöntemiyle Bakanlığa bağlı il müdürleri ile online toplantı yaptı. Alınması gereken önlemlere ilişkin il müdürlerini talimatlandırdı. Bakan Pakdemirli toplantıda, il müdürlerine yörelerindeki üretici ve çiftçilerin motivasyonunu yüksek tutulması ve üretimin sekteye uğramaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Üretim olmadan, gıda sanayi başta olmak üzere, diğer faaliyetlerin sürdürülebilirliği sağlanamaz.  Milletimizin talep ettiği gıda ihtiyacını karşılamak zorundayız. Gıda değer zincirinin canlı kalmasını sağlamak bizim görevlerimiz arasındadır. Tedarikten lojistiğe kadar bütün aşamaları çalışır halde tutmalıyız" değerlendirmesinde bulundu. 65 yaş üstü çiftçiler dahil olmak üzere çiftçilerin tarlalarına bahçelerine ulaşımlarının sağlanması üretiminin sekteye uğramaması konularının altını çizdi. Bütün dünyada olduğu gibi, ülkemizin de Covid19 virüsü ile çok çetin bir mücadele içerisinde olduğunun altını çizen Bakan Pakdemirli “Devlet olarak, milletimizle birlikte bu salgının etkilerini en aza indirmek için tüm imkânlarımızı seferber ettik ve etmeye de devam ediyoruz” dedi. Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgını dolayısıyla tüm kamu kumrum ve kuruluşlarda sürekli bağlı oldukları bakanlıklarla video konferans sitemiyle toplantı halinde oldukları, vatandaşlar tarafından bilinmeli ve vatandaşların kurumlarla bire bir iletişimleri sağlık sebeplerinden dolayı kısıtlı bir şekilde devam ediyor.
Uzak Doğu’da ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Avrupa, Asya, Avustralya, Amerika ve Afrika Kıt'asını etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19),Türkiye’de de her geçen gün etkisini artırarak devam ediyor.

Corona Virüsü 30 Mart son durum: Türkiye'de kaç Corona virüs vakası var? Son dakika Corona Virüs haritası. Corona Virüs salgını dünya genelinde 786.291 kişide görüldü. 37.820 kişi Corona virüsünden dolayı hayatını kaybederken, 166.088 kişi de bu virüsü yenerek tedavisini tamamladı.

Türkiye'deki Corona virüs vaka ve ölü sayıları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından saat 19.00’da Twitter'dan bildiriliyor. Son açıklamaya göre 30 Mart Pazartesi günü 11.535 test yapıldı. Bu testlerden çıkan vaka sayısı 1.610 olurken bir günde en çok ölüm de dün yaşandı. Dün 37 hasta vefat ederken ülkemizde Corona virüs yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 168 oldu. Toplam entübe sayısı 523 olarak ifade edilirken, bugüne kadar 162 hasta iyileşerek taburcu oldu.

KAMU KURUM ve KURULUŞLARDA VİDEO KONFERANS

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ile video konferans sitemiyle toplantılar düzenliyor.

Korona virüse karşı alınan önlemler ve son durum masaya yatırıldığı kamuoyu tarafından ulusal medyadan ana haber bültenlerinde vatandaşlara duyurulmuştu.

‘TARIM HER ŞEYİN KAYNAĞIDIR’

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İl Müdürleriyle yaptığı Video Konferansta, “Mart-Nisan Ayları çiftçilerimiz için çok stratejiktir’ ‘her şey sınırlandırılsa bile beslenme sınırlandırılamaz’ Bu kapsamda  ‘tarım her şeyin kaynağıdır’ dedi.

Bakan Pakdemirli, "Önceliğimiz gıda arz ve talep dengesini korumak, vatandaşımızı güvenli gıdayı ulaştırmaktır"

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Covid19 virüsü tedbirleri kapsamında telekonferans yöntemiyle Bakanlığa bağlı il müdürleri ile online toplantı yaptı. Alınması gereken önlemlere ilişkin il müdürlerini talimatlandırdı.

Bakan Pakdemirli toplantıda, il müdürlerine yörelerindeki üretici ve çiftçilerin motivasyonunu yüksek tutulması ve üretimin sekteye uğramaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Üretim olmadan, gıda sanayi başta olmak üzere, diğer faaliyetlerin sürdürülebilirliği sağlanamaz.  Milletimizin talep ettiği gıda ihtiyacını karşılamak zorundayız. Gıda değer zincirinin canlı kalmasını sağlamak bizim görevlerimiz arasındadır. Tedarikten lojistiğe kadar bütün aşamaları çalışır halde tutmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

65 yaş üstü çiftçiler dahil olmak üzere çiftçilerin tarlalarına bahçelerine ulaşımlarının sağlanması üretiminin sekteye uğramaması konularının altını çizdi.

Bütün dünyada olduğu gibi, ülkemizin de Covid19 virüsü ile çok çetin bir mücadele içerisinde olduğunun altını çizen Bakan Pakdemirli “Devlet olarak, milletimizle birlikte bu salgının etkilerini en aza indirmek için tüm imkânlarımızı seferber ettik ve etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgını dolayısıyla tüm kamu kumrum ve kuruluşlarda sürekli bağlı oldukları bakanlıklarla video konferans sitemiyle toplantı halinde oldukları, vatandaşlar tarafından bilinmeli ve vatandaşların kurumlarla bire bir iletişimleri sağlık sebeplerinden dolayı kısıtlı bir şekilde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.