Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tüm Emekli-Sen’den Başkan Özakcan'a ziyaret

GENEL 04.12.2018 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1896+ kez okundu.
 

Tüm Emekli-Sen’den Başkan Özakcan'a ziyaret

Tüm Emekli-Sen Aydın Şubesi, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Tüm Emekli- Sen Aydın il Şube Başkanı Erdal Demir, ziyarette sendikanın çalışmaları hakkında Başkan Özakcan’a bilgiler verdi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a düzenlenen nezaket ziyaretine Tüm Emekli-Sen Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, Başkan Yardımcısı Sadettin Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Ali Ağgül, Enver Delioğlan, Servet Demir, Pelin Güçtekin, İsmet Çınar ve Ercan Elalmış eşlik etti. Bağımsız bir sendika olan ve geçtiğimiz günlerde kongresini tamamlamış Tüm Emekli- Sen Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, şunları söyledi: ”Aydın ve bölgesinde ki emeklileri sendika çatısı altında toplamak istedik. Örgütlülük gücünü artırmak, Türkiye’deki Tüm Emekliler Sendikası’nın yasal ve demokratik mücadelesine bölgeden katkı koymayı hedefledik. Sendikamız hakkında istişarelerde bulunmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizlere zaman ayıran Efeler Belediye Başkanımız Sayın M. Mesut Özakcan’a çok teşekkür ederiz.” Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm Emekli-Sen Aydın Şubesi Yönetimi’ne çalışmalarında başarılar diledi.
Tüm Emekli-Sen Aydın Şubesi, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Tüm Emekli- Sen Aydın il Şube Başkanı Erdal Demir, ziyarette sendikanın çalışmaları hakkında Başkan Özakcan’a bilgiler verdi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a düzenlenen nezaket ziyaretine Tüm Emekli-Sen Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, Başkan Yardımcısı Sadettin Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Ali Ağgül, Enver Delioğlan, Servet Demir, Pelin Güçtekin, İsmet Çınar ve Ercan Elalmış eşlik etti.

Bağımsız bir sendika olan ve geçtiğimiz günlerde kongresini tamamlamış Tüm Emekli- Sen Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, şunları söyledi:

”Aydın ve bölgesinde ki emeklileri sendika çatısı altında toplamak istedik. Örgütlülük gücünü artırmak, Türkiye’deki Tüm Emekliler Sendikası’nın yasal ve demokratik mücadelesine bölgeden katkı koymayı hedefledik. Sendikamız hakkında istişarelerde bulunmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizlere zaman ayıran Efeler Belediye Başkanımız Sayın M. Mesut Özakcan’a çok teşekkür ederiz.”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm Emekli-Sen Aydın Şubesi Yönetimi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.