Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tüm Emekli-Sen Şubeleri toplandı

GÜNCEL 17.02.2018 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3557+ kez okundu.
 

Tüm Emekli-Sen Şubeleri toplandı

Tüm Emekli-Sen Aydın İl Temsilciliği, Aydın’da bölge şubeleri toplantısını dayanışma ve örgütlenme kahvaltısı olarak yaptı.

AYDIN- Toplantıda Aydın İl Temsilcisi Erdal Demir, bölgede Tüm Emekli-Sen örgütlenme modeli üzerinde istişare yaptıklarını söyledi. Aydın ve bölgesinde 250 bin üzeri emekli olduğu bu sayının devlet tarafından ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm bulunması konusunda, Tüm Emekliler Sendikası’nın örgütlülüğünün önemli olduğunu, bölgedeki emeklilerin bu çatı altında toplayarak yasal statünün gerektirdiği şekilde hükümet ile pazarlık yapacak masaya oturacak bir düzeye getirmek asıl amaçları olduğunu ifade etti. Bunu gerçekleştirmek için Aydın ve bölgesinde ki emeklileri sendika çatısı altında toplayarak, “örgütlülük gücünü artırmak, Türkiye’de ki; Tüm Emekliler Sendikasının yasal ve demokratik mücadelesine bölgeden katkı koymaktır. Bugün Türkiye’de uygulanan korku ve sindirme politikalarının emeklilerin sendika çatısı altında verecekleri yasal ve demokratik mücadeleyi, dirençlerini kıramayacağını, demokrasi adına koyacakları tavırlarından vazgeçiremeyeceğini ve emeklilerin sendika üyeliğine başvuruları sırasında, sendikanın yasal varlıklarını ve içeriklerine dikkat etmeleri gerekiyor. Tabela sendikası olan bazı kurumlarda zaman kaybetmek, mücadelenin ruhuna ters olduğunu, emeklilerin örgütlenme sürecine zarar veriyor. İl temsilcisi Erdal Demir son olarak, “Bölge Şube Yürütme Kurulu toplantılarını her ay bir şubenin bulunduğu yerde yapacaklarını ve örgütlülük gücünün yaygınlaştırılması için gereken her yasal çalışmanın ve mücadelenin yapılacağını da” sözlerine ekledi.
Tüm Emekli-Sen Aydın İl Temsilciliği, Aydın’da bölge şubeleri toplantısını dayanışma ve örgütlenme kahvaltısı olarak yaptı.

AYDIN- Toplantıda Aydın İl Temsilcisi Erdal Demir, bölgede Tüm Emekli-Sen örgütlenme modeli üzerinde istişare yaptıklarını söyledi. Aydın ve bölgesinde 250 bin üzeri emekli olduğu bu sayının devlet tarafından ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm bulunması konusunda, Tüm Emekliler Sendikası’nın örgütlülüğünün önemli olduğunu, bölgedeki emeklilerin bu çatı altında toplayarak yasal statünün gerektirdiği şekilde hükümet ile pazarlık yapacak masaya oturacak bir düzeye getirmek asıl amaçları olduğunu ifade etti.

Bunu gerçekleştirmek için Aydın ve bölgesinde ki emeklileri sendika çatısı altında toplayarak, “örgütlülük gücünü artırmak, Türkiye’de ki; Tüm Emekliler Sendikasının yasal ve demokratik mücadelesine bölgeden katkı koymaktır.

Bugün Türkiye’de uygulanan korku ve sindirme politikalarının emeklilerin sendika çatısı altında verecekleri yasal ve demokratik mücadeleyi, dirençlerini kıramayacağını, demokrasi adına koyacakları tavırlarından vazgeçiremeyeceğini ve emeklilerin sendika üyeliğine başvuruları sırasında, sendikanın yasal varlıklarını ve içeriklerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tabela sendikası olan bazı kurumlarda zaman kaybetmek, mücadelenin ruhuna ters olduğunu, emeklilerin örgütlenme sürecine zarar veriyor.

İl temsilcisi Erdal Demir son olarak, “Bölge Şube Yürütme Kurulu toplantılarını her ay bir şubenin bulunduğu yerde yapacaklarını ve örgütlülük gücünün yaygınlaştırılması için gereken her yasal çalışmanın ve mücadelenin yapılacağını da” sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.