Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tüm Aydınlılara AYTO’da Schengen Vizesi

SAĞLIK 14.07.2016 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3344+ kez okundu.
 

Tüm Aydınlılara AYTO’da Schengen Vizesi

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aydınlılara Schengen Vizesi için hizmet vermeye başlıyor.

Artık İzmir’e gidip gelmeye gerek olamadan, tüm vize işlemleri AYTO hizmet binasında yapılacak.  İlk vize randevusu 23 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Aydın Ticaret Odası’nda İspanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya ile birlikte 6 ülkenin vizesi verilecek. Aydın Ticaret Odası’ndan 6 Ülkeye Vize Hizmeti AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO hizmet binasında düzenlediği bir basın toplantısı ile Aydınlılara vize kolaylığı müjdesini verdi. Başkan Ülken, “AYTO hizmet binasında bundan sonra Aydınlılara İspanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya ile birlikte 6 ülke için vize hizmeti verilecek. Aydınlılar (AYTO Üyesi olmayanlarda dahil), bundan sonra İzmir’e gitmeden vize müracaatlarını, parmak izi alınması ve tüm vize işlemlerini AYTO hizmet binasında yapacak” dedi. Yunanistan Başkonsolosunu Ziyarette Gündeme Geldi. Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulla’yı 24 Haziran 2016 tarihindeki ziyaretinde AYTO Başkanı Hakan Ülken’in talebi ile Başkonsolosluğa bağlı olarak çalışan vize firmasının mobil olarak Aydın Ticaret Odası hizmet binasında Aydınlıların ayağında hizmet alınması sağlandı. İlk Vize Randevusu 23 Temmuz’da AYTO Hizmet Binasında İlk vize randevusunu 23 Temmuz 2016 tarihinde Başkonsolosluğa bağlı çalışan firma yetkilileri İzmir’de yapılan tüm işlemleri AYTO hizmet binasında gerçekleştirecek. Parmakizi, müracaat dosyası vb. müracaat esnasında gerçekleşen tüm işlemleri AYTO’da yapacak olan yetkililer daha sonra kargo yolu ile pasaportu başvuru sahibine ulaştıracak. AYTO Üyelerine Yüzde 10 İndirimli Hizmet Vize başvurusu için Aydınlıların bundan sonra İzmir’e gitmeyeceğini kaydeden AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Aydın Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleşecek tüm vize işlemleri ile ilgili bilgi almak ve randevu için Aydınlılar Odamızın 213 22 02 telefon numarasından (dahili 9) bilgi alabilirler. Odamız üyelerinin de bu işlemler ile ilgili olarak %10 indirim avantajı olacak, tüm üyelerimize ve Aydınlı hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde  konuştu.     
Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aydınlılara Schengen Vizesi için hizmet vermeye başlıyor.

Artık İzmir’e gidip gelmeye gerek olamadan, tüm vize işlemleri AYTO hizmet binasında yapılacak. 

İlk vize randevusu 23 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Aydın Ticaret Odası’nda İspanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya ile birlikte 6 ülkenin vizesi verilecek.

Aydın Ticaret Odası’ndan 6 Ülkeye Vize Hizmeti

AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO hizmet binasında düzenlediği bir basın toplantısı ile Aydınlılara vize kolaylığı müjdesini verdi. Başkan Ülken, “AYTO hizmet binasında bundan sonra Aydınlılara İspanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya ile birlikte 6 ülke için vize hizmeti verilecek. Aydınlılar (AYTO Üyesi olmayanlarda dahil), bundan sonra İzmir’e gitmeden vize müracaatlarını, parmak izi alınması ve tüm vize işlemlerini AYTO hizmet binasında yapacak” dedi.

Yunanistan Başkonsolosunu Ziyarette Gündeme Geldi.

Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulla’yı 24 Haziran 2016 tarihindeki ziyaretinde AYTO Başkanı Hakan Ülken’in talebi ile Başkonsolosluğa bağlı olarak çalışan vize firmasının mobil olarak Aydın Ticaret Odası hizmet binasında Aydınlıların ayağında hizmet alınması sağlandı.

İlk Vize Randevusu 23 Temmuz’da AYTO Hizmet Binasında

İlk vize randevusunu 23 Temmuz 2016 tarihinde Başkonsolosluğa bağlı çalışan firma yetkilileri İzmir’de yapılan tüm işlemleri AYTO hizmet binasında gerçekleştirecek. Parmakizi, müracaat dosyası vb. müracaat esnasında gerçekleşen tüm işlemleri AYTO’da yapacak olan yetkililer daha sonra kargo yolu ile pasaportu başvuru sahibine ulaştıracak.

AYTO Üyelerine Yüzde 10 İndirimli Hizmet

Vize başvurusu için Aydınlıların bundan sonra İzmir’e gitmeyeceğini kaydeden AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Aydın Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleşecek tüm vize işlemleri ile ilgili bilgi almak ve randevu için Aydınlılar Odamızın 213 22 02 telefon numarasından (dahili 9) bilgi alabilirler. Odamız üyelerinin de bu işlemler ile ilgili olarak %10 indirim avantajı olacak, tüm üyelerimize ve Aydınlı hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde  konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.