Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tuğrul; 'Partime, Ülkeme, Hizmet İçin Geliyorum'

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 11.02.2015 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3466+ kez okundu.
 

Tuğrul; 'Partime, Ülkeme, Hizmet İçin Geliyorum'

AK Parti Aydın İl Başkanlığına, “Milletvekilliği aday adaylığı için ikinci başvuruyu Rehmetullah Tuğrul yaptı.

Yeni Ufuk Özel Gezgin Değirmenci AK Parti Aydın İl Başkanlığına, “Milletvekilliği aday adaylığı için ikinci başvuruyu Rehmetullah Tuğrul yaptı. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili aday adayları parti binalarına gelerek başvuru dosyalarını vermeye başladılar. “ÜLKEMİ SEVİYORUM, PARTİMİ SEVİYORUM, HİZMET İÇİN GELİYORUM” AK Parti Aydın İl başkanlığına gelerek aday adaylığı başvuru dosyasını başkan yardımcıları Niyazi Aksu ve İbrahim Gündeş’inde katıldı karşılamayla, il başkanı Ömer Özmen’e teslim etti. AK Parti Aydın Milletvekilliği aday adaylığı için bugün İkinci başvuru Rehmetullah Tuğrul’dan geldi. 2011 Genel Seçimlerinde de Milletvekilliğine aday adayı olan Tuğrul yaptığı açıklamasında şunları ifade etti, “1972 Muş doğumlu, evli ve 4 çocuk babası olduğunu, 1994 yılında Aydın’a yerleştiğini, inşaat ve temizlik sektöründe hizmet verdiğini, Aydın’da 1000’e yakın vatandaşı istihdam sağladığını söyledi. Ayrıca 2002 yılında kurulan Ak Parti çatısı altında siyasete atıldığını belirterek, “partimizin Aydın’da kurucu üyelerinden birisiyim. 2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı oldum. Yapılan çalışmaların neticesinde aday olan arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak üç arkadaşımızı yüce meclisimize gönderdik. Bugüne kadar partimizde şahsıma ne görev verildiyse layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Şahsıma verilen her kademedeki görevleri ve hizmetleri bu güne kadar yaptık, bundan sonrada ne tür görev verilirse yapmaya da hazırım. Rehmetullah Tuğrul son olarakta, “ülkemi seviyorum, partimi seviyorum, hizmet için geliyorum” diyerek, “teşkilatım beni nerede görmek isterse ben o göreve hazırım, Sayın cumhurbaşkanımızın yolunda, onun davasında ne katkıda bulunabilirsek, ne mutlu bize” diyerek sözlerini son verdi.
AK Parti Aydın İl Başkanlığına, “Milletvekilliği aday adaylığı için ikinci başvuruyu Rehmetullah Tuğrul yaptı.

Yeni Ufuk Özel Gezgin Değirmenci

AK Parti Aydın İl Başkanlığına, “Milletvekilliği aday adaylığı için ikinci başvuruyu Rehmetullah Tuğrul yaptı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili aday adayları parti binalarına gelerek başvuru dosyalarını vermeye başladılar.

“ÜLKEMİ SEVİYORUM, PARTİMİ SEVİYORUM, HİZMET İÇİN GELİYORUM”

AK Parti Aydın İl başkanlığına gelerek aday adaylığı başvuru dosyasını başkan yardımcıları Niyazi Aksu ve İbrahim Gündeş’inde katıldı karşılamayla, il başkanı Ömer Özmen’e teslim etti.

AK Parti Aydın Milletvekilliği aday adaylığı için bugün İkinci başvuru Rehmetullah Tuğrul’dan geldi. 2011 Genel Seçimlerinde de Milletvekilliğine aday adayı olan Tuğrul yaptığı açıklamasında şunları ifade etti, “1972 Muş doğumlu, evli ve 4 çocuk babası olduğunu, 1994 yılında Aydın’a yerleştiğini, inşaat ve temizlik sektöründe hizmet verdiğini, Aydın’da 1000’e yakın vatandaşı istihdam sağladığını söyledi. Ayrıca 2002 yılında kurulan Ak Parti çatısı altında siyasete atıldığını belirterek, “partimizin Aydın’da kurucu üyelerinden birisiyim. 2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı oldum. Yapılan çalışmaların neticesinde aday olan arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak üç arkadaşımızı yüce meclisimize gönderdik. Bugüne kadar partimizde şahsıma ne görev verildiyse layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Şahsıma verilen her kademedeki görevleri ve hizmetleri bu güne kadar yaptık, bundan sonrada ne tür görev verilirse yapmaya da hazırım. Rehmetullah Tuğrul son olarakta, “ülkemi seviyorum, partimi seviyorum, hizmet için geliyorum” diyerek, “teşkilatım beni nerede görmek isterse ben o göreve hazırım, Sayın cumhurbaşkanımızın yolunda, onun davasında ne katkıda bulunabilirsek, ne mutlu bize” diyerek sözlerini son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.