Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tuğla, Ali’yi aldı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 10.09.2015 - 15:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3420+ kez okundu.
 

Tuğla, Ali’yi aldı

Aydın 1.Amatör Küme 2.Grup takımlarından Tuğlaspor, Acarlar Belediyespor'dan Ali Kaynak'ı transfer etti.

1993 doğumlu forvet oyuncusu ile anlaştıklarını ifade eden Tuğlaspor'un Genel Kaptanı Hasan Karaca, "Ali tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bizimle başarılı olacağını düşünüyoruz. Eksik olan bir bölgemizi tamamladık" dedi.  Sezonun ilk maçı olan DSİ Spor maçına hazırlandıklarını belirten Karaca, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade ederek, tüm takımlara fair play duygusu içerisinde bir sezon geçirmelerini diledi.
Aydın 1.Amatör Küme 2.Grup takımlarından Tuğlaspor, Acarlar Belediyespor'dan Ali Kaynak'ı transfer etti.

1993 doğumlu forvet oyuncusu ile anlaştıklarını ifade eden Tuğlaspor'un Genel Kaptanı Hasan Karaca, "Ali tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bizimle başarılı olacağını düşünüyoruz. Eksik olan bir bölgemizi tamamladık" dedi. 

Sezonun ilk maçı olan DSİ Spor maçına hazırlandıklarını belirten Karaca, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade ederek, tüm takımlara fair play duygusu içerisinde bir sezon geçirmelerini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.