Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

TÜDAM Urla Bağ Bozumu Festivali’ne damga vurdu

YAŞAM 22.08.2015 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2679+ kez okundu.
 

TÜDAM Urla Bağ Bozumu Festivali’ne damga vurdu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (TÜDAM) tarafından düzenlenen Urla Bağ Bozumu Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl 23.’sü 14-16 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Urla Bağ Bozumu Festivali’nde Urla Amatör Şefler Yarışması ve Dünya Şefler Birliği WACS tarafından akredite edilen 1. Urla Yerel Lezzet Şampiyonası, ADÜ Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından (TÜDAM) düzenlendi. Dünya Şefler Birliği WACS Kıtalararası Direktörü Thomas A. Gugler, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ADÜ TÜDAM Müdürü Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin’e Dünya Şefler Birliği WACS Başarı Plaketi ile Suudi Arabistan Şefler Birliği Onursal Üyelik Regalyesi’ni takdim etti. Festival Organizasyon Komitesi Başkanlığı görevini yürüten ADÜ TÜDAM Müdürü Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin, organizasyonda görev alan öğretim elemanları, Öğr. Gör. Seden Algür, Öğr. Gör.Mehtap Yücel, Öğr. Gör. Ahu Sezgin, Öğr. Gör. Yeter Çan Domruk, Barış Ondaş ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sloganımız Mutfak Adına Her Şey ve bu anlamda yapılan tüm etkinliklere yer, zaman ve kilometre gözetmeksizin elimizden gelen en büyük desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (TÜDAM) tarafından düzenlenen Urla Bağ Bozumu Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl 23.’sü 14-16 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Urla Bağ Bozumu Festivali’nde Urla Amatör Şefler Yarışması ve Dünya Şefler Birliği WACS tarafından akredite edilen 1. Urla Yerel Lezzet Şampiyonası, ADÜ Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından (TÜDAM) düzenlendi.

Dünya Şefler Birliği WACS Kıtalararası Direktörü Thomas A. Gugler, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ADÜ TÜDAM Müdürü Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin’e Dünya Şefler Birliği WACS Başarı Plaketi ile Suudi Arabistan Şefler Birliği Onursal Üyelik Regalyesi’ni takdim etti.

Festival Organizasyon Komitesi Başkanlığı görevini yürüten ADÜ TÜDAM Müdürü Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin, organizasyonda görev alan öğretim elemanları, Öğr. Gör. Seden Algür, Öğr. Gör.Mehtap Yücel, Öğr. Gör. Ahu Sezgin, Öğr. Gör. Yeter Çan Domruk, Barış Ondaş ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sloganımız Mutfak Adına Her Şey ve bu anlamda yapılan tüm etkinliklere yer, zaman ve kilometre gözetmeksizin elimizden gelen en büyük desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.