Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına Başkan Kayalı da katıldı

EĞİTİM 17.05.2018 - 18:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3800+ kez okundu.
 

TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına Başkan Kayalı da katıldı

Kuşadası’nda Şehit Kaya Aldoğan Lisesi tarafından TUBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi bahçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse ve Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın da katıldığı Bilim Fuarı açılışında Başkan Kayalı, 26 projenin sergilendiği stantları gezdi. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Kayalı, TÜBİTAK İzmir Bölge Sergisi’ne 5 proje ile katılım sağlayan ve Kuşadası’nın kaybolan mesleklerinden Karatabaklık (Debbağlık) ile ilgili olarak hazırlanan proje ile ödül almaya hak kazanan Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.
Kuşadası’nda Şehit Kaya Aldoğan Lisesi tarafından TUBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi bahçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse ve Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın da katıldığı Bilim Fuarı açılışında Başkan Kayalı, 26 projenin sergilendiği stantları gezdi. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Kayalı, TÜBİTAK İzmir Bölge Sergisi’ne 5 proje ile katılım sağlayan ve Kuşadası’nın kaybolan mesleklerinden Karatabaklık (Debbağlık) ile ilgili olarak hazırlanan proje ile ödül almaya hak kazanan Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.