Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

TSM Korosu’nun Güzelçamlı konseri beğeni topladı

MAGAZİN 25.11.2016 - 08:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2086+ kez okundu.
 

TSM Korosu’nun Güzelçamlı konseri beğeni topladı

Kuşadası Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Güzelçamlı'da sanatseverlerle buluştu. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser sonunda izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi TSM Korosu, Güzelçamlı Düğün Salonu'nda düzenlenen bir konserle sanatseverler ile bir araya geldi. Hicaz ve Nihavent makamında eserlerin seslendirildiği konsere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile Eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü, Cem Arslan, Nurettin Öztürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Şef Oğuz Karlı yönetiminde verilen konserde konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı "Kuşadası Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde hem bu tür konser organizasyonlarını hem de diğer sanat etkinliklerimizi yoğunlaştıracağız. Bize bu güzel geceyi yaşatan başta şef Oğuz Karlı olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkür ederim" dedi.
Kuşadası Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Güzelçamlı'da sanatseverlerle buluştu. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser sonunda izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi TSM Korosu, Güzelçamlı Düğün Salonu'nda düzenlenen bir konserle sanatseverler ile bir araya geldi. Hicaz ve Nihavent makamında eserlerin seslendirildiği konsere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile Eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü, Cem Arslan, Nurettin Öztürk ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Şef Oğuz Karlı yönetiminde verilen konserde konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı "Kuşadası Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde hem bu tür konser organizasyonlarını hem de diğer sanat etkinliklerimizi yoğunlaştıracağız. Bize bu güzel geceyi yaşatan başta şef Oğuz Karlı olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.