Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Trakya Birlik 2006'dan beri OKT ile gücüne güç katıyor

EKONOMİ 17.07.2019 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3829+ kez okundu.
 

Trakya Birlik 2006'dan beri OKT ile gücüne güç katıyor

Treyler ve üst yapı ekipmanları üretiminde adında sıkça söz ettiren OKT Trailer’ın, Trakya Birlik’in hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yaptığı çalışmalarına çözüm ortağı olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 2006 yılında yapılan teslimatlar ile 2019 yılında yapılan teslimata bakıldığında, dünden bugüne gelişen yenilikçi ürünleriyle güvenilir bir partner olan OKT Trailer, Trakya Birlik için hizmet sunmaya devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir yaptığı birçok treyler teslimatı ile Trakya Birlik’in kooperatiflere ve ortaklarına sunduğu hizmet kalitesini arttırmaya ve daha hızlı hizmet götürebilmelerine vesile olan OKT Trailer tarafından Trakya Birlik’e 5 adet 60 m3 Alüminyum Panel Damper Semi Treyler teslimatı gerçekleştirildi. OKT Trailer üretim tesisinde gerçekleştirilen teslimat töreninde bulunan OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, müşterilerin ihtiyaçlarına özel, yenilikçi çözümler sunmayı esnek üretim anlayışının temel prensibi olarak benimsediklerini belirterek, şöyle konuştu: “Trakya birlik ile 10 yılı aşkın süre çalışma dönemimiz oldu. Birlik dahilinde 19 kooperatifin daha hızlı üretim yapabilmesinde kullanılan araçlarımızın hizmette sorunsuz ve pratik olması için özel projelendirmesi yapılarak üretimini gerçekleştirdik. 2019 yılı içerisinde yine ürün teslimatlarımız devam edecek olup 2006/42/EC Makine Emniyeti Yönetmeliği, CE işaretine uygun, kendi know-how lisansımız ve üretim teknolojilerimiz ile alaşımlı alüminyum malzemeden, tasarım hesaplamalarına uygun kalınlıklarda, kutu kesitte, geniş hacim aralığında, coğrafi bölge iklim ve yol koşulları, dolum - boşaltım operasyonu ihtiyaçları ve depolama gereksinimleri dikkate alınarak geliştirilen yük boşaltma esnasında büyük kolaylık ve pratiklik kazandıran Panel Damper Semi Treylerlerimiz ile dökme ayçiçek, dökme buğday, çuvallı yem ve kolili ayçiçek yağlarının taşımasında güvenli ve emniyetli ulaşım imkanı sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.” OKT Trailer üretim tesisi otopark sahasında gerçekleştirilen teslimat törenine, Trakya Birlik Satın Alma Müdürü İsmet Er, Trakya Birlik Satın Alma Sorumlusu Ender Bilgiç ve Trakya Birlik Filo Bakım Sorumlusu Sıtkı Fırtına katılırken teslimatı OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş gerçekleştirmiştir.
Treyler ve üst yapı ekipmanları üretiminde adında sıkça söz ettiren OKT Trailer’ın, Trakya Birlik’in hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yaptığı çalışmalarına çözüm ortağı olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 2006 yılında yapılan teslimatlar ile 2019 yılında yapılan teslimata bakıldığında, dünden bugüne gelişen yenilikçi ürünleriyle güvenilir bir partner olan OKT Trailer, Trakya Birlik için hizmet sunmaya devam ediyor.

10 yılı aşkın süredir yaptığı birçok treyler teslimatı ile Trakya Birlik’in kooperatiflere ve ortaklarına sunduğu hizmet kalitesini arttırmaya ve daha hızlı hizmet götürebilmelerine vesile olan OKT Trailer tarafından Trakya Birlik’e 5 adet 60 m3 Alüminyum Panel Damper Semi Treyler teslimatı gerçekleştirildi.

OKT Trailer üretim tesisinde gerçekleştirilen teslimat töreninde bulunan OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, müşterilerin ihtiyaçlarına özel, yenilikçi çözümler sunmayı esnek üretim anlayışının temel prensibi olarak benimsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Trakya birlik ile 10 yılı aşkın süre çalışma dönemimiz oldu. Birlik dahilinde 19 kooperatifin daha hızlı üretim yapabilmesinde kullanılan araçlarımızın hizmette sorunsuz ve pratik olması için özel projelendirmesi yapılarak üretimini gerçekleştirdik.

2019 yılı içerisinde yine ürün teslimatlarımız devam edecek olup 2006/42/EC Makine Emniyeti Yönetmeliği, CE işaretine uygun, kendi know-how lisansımız ve üretim teknolojilerimiz ile alaşımlı alüminyum malzemeden, tasarım hesaplamalarına uygun kalınlıklarda, kutu kesitte, geniş hacim aralığında, coğrafi bölge iklim ve yol koşulları, dolum - boşaltım operasyonu ihtiyaçları ve depolama gereksinimleri dikkate alınarak geliştirilen yük boşaltma esnasında büyük kolaylık ve pratiklik kazandıran Panel Damper Semi Treylerlerimiz ile dökme ayçiçek, dökme buğday, çuvallı yem ve kolili ayçiçek yağlarının taşımasında güvenli ve emniyetli ulaşım imkanı sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.”

OKT Trailer üretim tesisi otopark sahasında gerçekleştirilen teslimat törenine, Trakya Birlik Satın Alma Müdürü İsmet Er, Trakya Birlik Satın Alma Sorumlusu Ender Bilgiç ve Trakya Birlik Filo Bakım Sorumlusu Sıtkı Fırtına katılırken teslimatı OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş gerçekleştirmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.