Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Traktör uçuruma yuvarlandı 1 ölü 1 ağır yaralı

ASAYİŞ 01.10.2016 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2509+ kez okundu.
 

Traktör uçuruma yuvarlandı 1 ölü 1 ağır yaralı

Germencik Meşeli Mahallesi'nde, dağdaki incir bahçesine çalışmaya giden Zeki Demir’in (65) kullandığı 09 UL 154 plakalı traktör, 15 metre yükseklikteki uçurumdan yuvarlandı.

AYDIN- Traktörün altında kalan işçi Hayrullah Eygay (54) olay yerinde can verirken, sürücü Zeki Demir, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Meşeli Mahallesi Sabırlar Mevkisi'nde bugün saat: 08.00 sıralarında meydana geldi. İşçi Hayrullay Eygay ile birlikte dağdaki incir bahçesine giden Zeki Demir, yolda kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda yoldan çıkan traktör, uçuruma sürüklendi ve yaklaşık 15 metre yükseklikten yuvarlanırken kayalara takılı kaldı. Bu esnada işçi Hayrullah Eygay, traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Sürücü Zeki Demir ise ağır yaralandı. Çevredeki köylülerin olayı fark etmesiyle olay jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi.  Yaralı Demir, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Traktörün altında kalan Hayrullah Eygay ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarıldı. Kazada yaşamını yitiren Eygay'ın cenazesi, yaklaşık bir kilometre traktörle taşınarak cenaze aracının bulunduğu yere kadar getirildi ve Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 7 çocuk babası olan Eygay'ın ani ölümü yakınlarını derinden üzdü. Traktör, daha sonra iş makinesiyle uçurumdan çıkarılacak. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Germencik Meşeli Mahallesi'nde, dağdaki incir bahçesine çalışmaya giden Zeki Demir’in (65) kullandığı 09 UL 154 plakalı traktör, 15 metre yükseklikteki uçurumdan yuvarlandı.

AYDIN- Traktörün altında kalan işçi Hayrullah Eygay (54) olay yerinde can verirken, sürücü Zeki Demir, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Meşeli Mahallesi Sabırlar Mevkisi'nde bugün saat: 08.00 sıralarında meydana geldi. İşçi Hayrullay Eygay ile birlikte dağdaki incir bahçesine giden Zeki Demir, yolda kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda yoldan çıkan traktör, uçuruma sürüklendi ve yaklaşık 15 metre yükseklikten yuvarlanırken kayalara takılı kaldı. Bu esnada işçi Hayrullah Eygay, traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Sürücü Zeki Demir ise ağır yaralandı. Çevredeki köylülerin olayı fark etmesiyle olay jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. 
Yaralı Demir, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Traktörün altında kalan Hayrullah Eygay ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarıldı. Kazada yaşamını yitiren Eygay'ın cenazesi, yaklaşık bir kilometre traktörle taşınarak cenaze aracının bulunduğu yere kadar getirildi ve Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 7 çocuk babası olan Eygay'ın ani ölümü yakınlarını derinden üzdü. Traktör, daha sonra iş makinesiyle uçurumdan çıkarılacak.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.